Tartalom
 • Hogyan tölthetek ki kérdőíveket?
 • Mikor vagyok jogosult a nyereményre/jutalmakra?
 • Mik a nyeremények?
 • Mikor vannak elérhető kérdőívek?
 • Valódiak a nyereményjátékok?
 • Milyen hasznos infokról írunk e-maileket?
 • Hogyan szerezhetek sorsjegyeket és nyereményeket?
 • Mikor vannak sorsolások, mit lehet nyerni?
 • Hogyan biztosíthatom, hogy rendben megkapjam a Netpaneles kérdőívek kitöltésére a meghívókat (e-mailben)?
 • Mit jelent a rang és mi a jelentősége?
 • Hogyan működik a rangok kiszámítása?
 • Honnan tudom, ha nyertem? Hol vannak a nyertesek?
 • Hol vannak a megszerzett sorsjegyeim, vásárlási utalványaim?
 • Hogyan regisztálhatok a Netpanelbe?
 • Milyen adatokat kell megadnom a regisztrációnál?
 • Mit jelentenek a pontszámok és mire válthatom a pontokat?
 • Hogyan szerezhetek vásárlási utalványt?
 • Hogyan kapom meg az utalást vagy a vásárlási utalványt a pontbeváltás után?
 • Milyen egyéb jutalmak szerezhetők?
 • Mi történik a válaszaimmal és adataimmal?
 • Mi a Netpanel?

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A NETPANEL HASZNÁLATÁRÓL

Hogyan tölthetek ki kérdőíveket?

Kérdőíveket a sikeres regisztrációt követően bárki kitölthet webes felületen.

A regisztráció akkor sikeres, ha a megadott email címedre érkező linken megerősíted Netpanel fiókod létrehozását

A kérdőíveket webes felületen a Kérdőíveim oldalon, és a Saját oldalon is, valamint a Netpanel App mobilalkalmazásban is ki lehet tölteni. A Saját oldalon (web) és az App-ban mindig láthatod, hogy épp milyen kérdőív(ek) elérhetőek számodra.

Mikor vagyok jogosult a nyereményre/jutalmakra?

   Nagyon fontos, hogy a nyertesek, díjazottak, jutalmazottak időben, 10 napon belül visszaigazolják magukat az Ügyfélszolgálatnak, mert ellenkező esetben nem illeti meg őket a nyeremény.

   Pontok beváltása esetén (pl. utalvány vagy banki átutalás igénylésénél) szükséges a címbekérő felület hiánytalan és helyes kitöltése is, melynek linkjét egyedi e-mailben küldjük meg azoknak, akiknek jutalmat szeretnénk eljuttatni. Fontos, hogy a megadott alapján postázunk/utalunk, így az adatok megadása során fokozott odafigyelést kérünk. A helytelenül megadott címből vagy bankszámlaszámból adódó kellemetlenségekért nem tudunk felelősséget vállalni. 

   Mik a nyeremények?

   Az időszakos rendszeres (pl. havi) sorolások nyereményeit mindig felsoroljuk a nyeremények oldalon, nézd meg őket és nevezz egy sorsolásra! 2024-ben a választható online utalványok változatos értékben: Emag, Alza, Decathlon, AJIkártyák, Bookline, Konzolvilág XBOX feltöltőkártya. Extra sorsolásaink (pl. Rang sorsolás, 3asUgrás havi sorsolás, Születésnapi nyereményjáték, Húsvéti sorsolás, Valentin napi sorsolás) nyereményei változóak, ezekről e-mailben, illetve a netpanel.hu oldalon és Facebook, valamint Instagram oldalainkon is adunk tájékoztatást. Bizonyos sorolásainkon havi pont jóváírást is lehet nyerni.

   Ha nevezel egy időszakos (pl. havi) fix sorsolásra, az összes, adott időszakban összegyűjtött pontod sorsjegyként gyűlik, és minél több sorsjeggyel indulsz a nyereményekért, annál nagyobb eséllyel kerülsz azok közé, akik értékes online vásárlási utalványokat vihetnek haza tőlünk. Több pont, nagyobb esély!

   Mikor vannak elérhető kérdőívek?

   Az üzleti ügyfelek részére készített kutatások általában konkrét célcsoportok véleményét igyekeznek feltárni: a célcsoportokat megbízóink határozzák meg.

   Ennek megfelelően olyan Netpanel tagokat igyekszünk meghívni egy-egy adott kérdőívre, akik az éppen futó kutatás(ok) kiválasztási szempontjainak megfelelnek.

   Ha egyidejűleg több kutatásban is szeretnénk kikérni véleményed, akkor egyszerre több kitölthető kérdőíved is lesz. A kutatás szempontjából kevésbé forgalmas időszakokban előfordulhat, hogy ritkábban kapsz meghívókat (pl. december vége-január eleje).

   Valódiak a nyereményjátékok?

   A Netpanelnél minden nyereményjáték és sorsolás valós. Több mint 20 éves (2024-ben 25 éves!) fennállásunk óta sosem volt ez másként. Piackutató cégként nagyon szigorú szabályok vonatkoznak ránk, és ezeket mindig be is tartjuk.

   • Biztos lehetsz benne, hogy valós nyerési eséllyel indulsz a sorsolásokon, mindenkinek van esélye, aki nevez és érdemi kutatási kérdőívet már kitöltött (vagy extra sorsolásoknál teljesíti az adott játékszabályban előírt feltételeket). 

   Amennyiben nem bízol abban, hogy a sorsolásokon a szerencse neked kedvez majd, gyűjtsd inkább a Netpanel Tallérokat, hiszen ezeket garantáltan vásárlási utalványra vagy 2024. márciustól banki utalásos kifizetésre is válthatod. A vásárlási utalványok 2023. febr. 29-ig beválthatóak, azt követően 2024. márcisutól már kizárólag 5000 Ft értékű fizikai utalványt lehet igényelni és a jutalomkifizetés banki átutalással fog történni (saját néven futó hazai bankszámlára vagy Wise számlára).

   Milyen hasznos infokról írunk e-maileket?

   E-mailjeinkben nemcsak kitölthető kérdőívekről, hanem más, számodra kedvező lehetőségekről is küldünk értesítéseket, például:

   • extra nyereményjátékok feltételei, időpontjai
   • meghívók garantált nyereménnyel járó online interjús vagy csoportos beszélgetésekre
   • sorsolások időpontjai és nevezési határideje
   • sorsolások nyertesei
   • Netpanel rang hírek: pl. Rang Extra sorolás, Húsvéti/Valentin napi sorsolás stb.
   • Netpanel adományozás hírek, szavazás meghívó
   • kutatási eredmények, érdekességek

   Hogyan szerezhetek sorsjegyeket és nyereményeket?

   SORSJEGYEK (NEGYEDÉVES / HAVI*)

   Ha regisztráltál a Netpanelbe, és kérdőíveket töltesz ki, pontokat fogsz kapni. -> Az összegyűjtött pontjaid (pl. havi pontok) az adott sorsolásos időszak végéig bármikor sorsjegyekre válthatod. Ha így teszel, biztosan részt fogsz venni a következő időszakos sorsoláson.

   Ne felejtsd el, hogy bármikor váltod is be egy adott sorsolási időszakban gyűjtött pontjaid, sorsjegyeid számát tovább növelheted a sorsolásos időszak (pl. a hónap) végéig kérdőívek kitöltésével, hiszen abban a hónapban minden további megszerzett pontot sorsjegyre váltunk neked. Minél több sorsjegyet szerzel a sorsolásig, annál nagyobb eséllyel szerezheted meg az értékes online ajándékutalványokat.

   *2023 májustól

   VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKRA VÁLTHATÓ TALLÉROK

   Tallérok beváltása utalványra

   Tallérok beváltása utalványra

   Amennyiben az adott sorsolási időszakban szerzett (pl. havi vagy negyedéves) pontjaidat nem váltod be sorsjegyekre- vagyis ha nem nevezel a rendszeres időszakos sorsolásra -, a negyedév végén a megszerzett pontokból automatikusan Netpanel Tallérok lesznek. A Netpanel Tallérokat 2024. márciustól banki átutalásos forintkifizetésre (vagy 5000 Ft-os vásárlási utalványra) lehet váltani, ha megfelelő mennyiség összegyűlt belőlük. 

   Beváltható Tallérjaid aktuális állását, és a pontbeváltás aktuális kulcsát a Tallérok beváltása utalványra oldalon követheted nyomon (ehhez be kell jelentkezned a Netpanelbe). 

   Mikor vannak sorsolások, mit lehet nyerni?

   Sorsolásokat rendszeres időközönként tartunk (2023-24-ben havonta), ezekre az aktuális időszakban összegyűjtött pontjaiddal nevezhetsz. 

   2024. évi havi sorsolások várható időpontjai (ha változás van pl.munkaszüneti napok miatt, azt előzetesen jelezzük a tagoknak):

   2024. jan 2.

   2024. febr. 5.

   2024. márc. 4.

   2024. ápr. 1-3. között

   2024. máj. 6.

   2024. jún. 3.

   2024. júl. 1.

   2024. aug. 5.

   2024. szept. 2.

   2024. okt. 7.

   2024. nov. 4.

   2024. dec. 2.

   2025. jan. 6.

   Időnként extra sorsolásokat is tartunk (pl. rang alapján). Vannak meghívásos nyereményjátékaink, és olyan is, amelyekre külön nevezni kell. A meghívásos játékainkról e-mailes értesítést küldünk vagy a Netpanel App-ban értesítünk (push vagy azonnali üzenetben).

   Az extra sorsolásra való nevezésnek lehetnek feltételei (pl. bizonyos rang, vagy bizonyos kérdőívek kitöltése), ezeket (az adott játék szabályzatában is) jelezzük.

   Mit lehet nyerni?

   A havi nyereményeket mindig felsoroljuk a nyeremények oldalon: online utalványok Emag, Alza, Decathlon, AJIkártyák és Bookline webshopba, valamint Konzolvilág XBOX feltöltőkártya. Nézd meg őket és nevezz a következő sorsolásra! Extra sorsolásaink nyereményei változóak, ezekről e-mailben, illetve a netpanel.hu oldalon és Facebook, valamint Instagram oldalainkon is adunk tájékoztatást.

   Híreink között is rendszeresen szerepelnek az épen induló vagy befejeződő játékok és nyerteseik.


   Hogyan biztosíthatom, hogy rendben megkapjam a Netpaneles kérdőívek kitöltésére a meghívókat (e-mailben)?

   Ha az e-mailjeink nem jutnak el hozzád, akkor sajnos kisebb eséllyel tudsz kérdőíveket tölteni és értékes jutalmakat szerezni.

   Annak érdekében, hogy időben jussanak el hozzád a Netpanel online kérdőíves kutatásaira a meghívóink, kérünk, hogy végezd el az alábbi apró és egyszerű lépéseket, hogy biztosan megkapj minden lényeges infót tőlünk:

   (!) ha Gmail-t, vagy más böngésző alapú e-mail szolgáltatót használsz, ami a promóciós leveleket a beérkező levelektől különválasztja, akkor húzd át ezeket a leveleket a beérkező levelek közé:

   Hogyan tudod ezt megtenni? - Kattints a Netpaneltől érkező e-mailre, majd tartsd lenyomva az egérgombot, és húzd át az e-mailt a ’beérkező levelek’ mappába. 

   Ez neked fontos, hiszen nem akarsz majd lemaradni arról, hogy akár nap mint nap újabb kérdőíveket kapj, melyekkel gyarapíthatod pontjaidat.

    

   Mit jelent a rang és mi a jelentősége?

   Rangod a kitöltött kérdőívek számával növelhető. Legmagasabb rangod pl. akkor lehet, ha a Netpanel tagok közt a legtöbb kérdőívet kitöltöttek legfelső 3%-ába tartozol. Azért jó a magas rang, mert időnként extra sorsolásokon vehetsz majd részt: egyes sorsolások csak bizonyos rangtól elérhetőek, pl. az Extra Rang Sorsolás.


   Ha benne vagy a felső 3%-ban: Legenda
   Ha benne vagy a felső 3,1-10%-ban:  Sztár
   Ha benne vagy a felső 10,1-20%-ban:  Mester

   Hogyan működik a rangok kiszámítása?

   Az alábbi leírásból nyomon tudod követni a rangok számítását (és az ÚJ rangokat is jelezzük):
    
   (1. szint) Újonc: 0 kérdőív ->
   (2. szint) Kezdő: 1-2 kérdőív ->
   (3. szint) Haladó: 3-6 kérdőív ->
   (4. szint) Rutinos: 7-15 kérdőív ->
   (5. szint) Felfedező: 16-24 kérdőív ->
   (6. szint) Pontvadász: 25-49 kérdőív ->
   (7. szint) Ninja: 50-59 kérdőív ->
   (8. szint) Guru: 60-69 kérdőív ->
   (9. szint) Kapitány: 70-79 kérdőív ->
   (10. szint) Admirális: 80-89 kérdőív ->
   (11. szint) Profi: 90-99 kérdőív ->
   (12. szint) Mester: 100 kitöltött kérdőívet ért el ÉS 0,1-30% közötti a kitöltött kérdőívek aránya ->
   (13. szint) Sztár: kiszámítása 30,1-50% közötti a kitöltött kérdőívek aránya (ÉS 100 db feletti kitöltött kérdőív) ->
   (14. szint) Legenda: kiszámítása 50,1-80% közötti a kitöltött kérdőívek aránya (ÉS 100 db feletti kitöltött kérdőív) ->
   (15. szint) Halhatatlan: kiszámítása 80,1-100% közötti a kitöltött kérdőívek aránya (ÉS 100 db feletti kitöltött kérdőív)
    
   Érdemes a magasabb rangok felé törekedni, mert extra sorsolások vannak az igazán kitartó kitöltőknek! 2023-ban már két alkalommal tartottunk Rang Sorsolást.

   Korábbi Rang Sorsolás nyerteseinket itt láthatod:

   https://www.netpanel.hu/hireink/2023/12/01/023-masodik-rang-sorsolas-nyertese

   https://www.netpanel.hu/hireink/2023/05/15/sztar-nyerte-a-rang-dijat

   https://www.netpanel.hu/hireink/2022/12/09/kisorsoltunk-a-netpanel-rang-nyeremenyjatekunk-nyerteset   Honnan tudom, ha nyertem? Hol vannak a nyertesek?

   A nyerteseket a regisztráció során megadott adataikon értesítjük, általában névre szóló e-mailben vesszük fel velük a kapcsolatot a sorsolást követő 1 héten belül. (ld. Profil).
   Bizonyos extra nyereményjátékok esetében előfordul, hogy a Játékban megadott érvényes telefonszámon hívjuk őket.
   A nyerteseink emellett a weboldalunkra a Nyertesek oldalra és a Híreink oldalra is kikerülnek, valamint a Netpanel Facebook és Instagram oldalára is hírt adunk róluk (de nem így értesítjük őket.)

   Hol vannak a megszerzett sorsjegyeim, vásárlási utalványaim?

   A Netpanel oldalra belépve webes felületen mindig a Profilom oldalon ellenőrizheted őket, az Utalványaim/Kifizetéseim és Sorsjegyeim fülek alatt, vagy a Netpanel App-ban a Fiókom funkcióban (az Érmefigurára kattintva).


   Hogyan regisztálhatok a Netpanelbe?

   Online webes felületen: www.netpanel.hu/regisztracio
   A Netpanel mobilapplikáció letöltését követően az App-ban:
   Androidos mobiltelefonoról: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bss.netpanel
   Apple készülékről: https://apps.apple.com/hu/app/netpanel/id1569372282?l=hu


   Milyen adatokat kell megadnom a regisztrációnál?

   A következő adatok szükségesek:

   • születési év
   • lakóhely (település)
   • nem
   • saját jelszó
   • érvényes e-mail cím
   Az adatok kezelésről ld. Adatkezelési tájékoztatónkat.

   Mit jelentenek a pontszámok és mire válthatom a pontokat?

   Mire jók a pontok?

   Kérdőívek kitöltésével pontokat szerezhetsz, és ezeket a pontokat beválthatod sorsjegyekre értékes nyereményekért (online webshop utalványok, pl. Emag, Alza, Decathlon, Bookline, AJIkártyák), vagy gyűjtheted őket, hogy aztán banki forintátutalásra vagy fizikai vásárlási utalványra váltsd be őket.
   Mindig feltüntetjük, hogy egy-egy kérdőív kitöltése mennyi időt vesz igénybe, és hány pontot lehet vele szerezni. Fontos, hogy a teljes pontot csak az kapja meg, aki végig kitölti a kérdőívet. A félbehagyott kérdőívért nem jár pont, ha pedig valaki a válaszai alapján nem felel meg a kutatás célcsoportjának, és ezért pár perc után véget ér számára a kérdőív, a maximális pontnak csak egy részét (jellemzően 10-20%-át) kapja meg.
   Előfordul, hogy a kérdőívekben szerepelnek ellenőrző kérdések (pl. milyen hónap követi januárt), az ezekre a kérdésekre helytelen választ adók számára a kérdőív befejeződik, és nem kapják meg a kérdőívért járó pontszámot. Az olyan tagok paneltagságát felfüggesztjük, akinek egy év leforgása alatt 3 kérdőívet is abba kell hagynia helytelen válaszai miatt.

   Pontjaid aktuális állását Saját oldaladon követheted nyomon. 


   Időszakos (havi) pontok:

   Ezek azok a pontok, amiket az épp aktuális hónapban szereztél, és a hónap végéig folyamatosan növelheted új kérdőívek kitöltésével.

   A hónap során bármikor dönthetsz úgy, hogy pontjaid sorsjegyekre váltod. Ekkor minden havi pontodért cserébe sorsjegyeket kapsz a következő havi sorsolásra. Havi sorsjegyeid számát pontjaid beváltása után is ugyanúgy tovább növelheted egészen a hónap végéig, új kérdőívek kitöltésével (ugyanis minden havi pontodat sorsjegyre váltjuk). Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb az esélyed arra, hogy te nyered meg az értékes ajándékok egyikét.

   Ha havi pontjaid nem váltod sorsjegyekre, akkor az új hónap kezdetekor pontjaid számítása elölről kezdődik, de előző havi pontjaid sem vesznek el, hiszen Netpanel Tallérokra váltjuk őket.

   Nevezés a sorsolásra: a Pontok beváltása sorsjegyre oldalon lehetséges, mindig az adott hónap utolsó napjáig.

   NETPANEL TALLÉROK

   Ha a havi pontjaiddal nem nevezel be sorsolásra, akkor a hónap végén a pontokat Netpanel Tallérokra váltjuk. Ha megfelelő mennyiségű Tallért gyűjtöttél össze, ezeket lehetőséged van 2024. márcisutól forintátualásra beváltani(saját neveden futó, hazai banknál vezetett bankszámlára vagy Wise számlára), vagy 5000 Ft értékű vásárlási utalványra váltani.

   Tallérjaid, és a Tallérok utalásra/uatlványra váltási kulcsát itt tudod megnézni:a Tallérok beváltása utalványra oldalon.   Hogyan szerezhetek vásárlási utalványt?

   Ha havi pontjaiddal nem nevezel a következő havi sorsolásra (azaz nem váltod őket sorsjegyekre), akkor pontjaidat Tallérokra váltjuk, és hozzáadódnak a korábbi hónapokban szerzett Tallérjaidhoz. Így gyűjtögethetsz Tallérokat, amiket bizonyos összeg elérése után banki forintátutalásra (2024. márcisutól), illetve "fizikai" vásárlási utalványra válthatsz. Aktuális Tallérjaidat bármikor utalásra*/utalványra válthatod, az alábbi beváltási "árfolyam" alapján.
   (*Bevezetés: 2024. márc.)

   Az utalványok:

   3.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány (2024. márciustól nem lesz elérhető utalvány, csak ilyen összegű utalás)

   Ennyi pontért szerezheted meg: 5000 pont   5.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány 
   Ennyi pontért szerezheted meg: 7000 pont (2024. márciustól 9000 Tallérért lesz elérhető).   10.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány (2024. márciustól nem lesz elérhető utalvány, csak ilyen összegű utalás, 11000 Tallérért)
   Ennyi pontért szerezheted meg: 10000 pont


   13.000 Ft értékű banki átutalás 13000 Tallérért: 2024. márcisutól lesz elérhető

   15.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány (2024. márciustól nem lesz elérhető utalvány, csak ilyen összegű utalás)
   Ennyi pontért szerezheted meg: 14000 pont   20.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány (2024. márciustól nem lesz elérhető utalvány, csak ilyen összegű utalás)
   Ennyi pontért szerezheted meg: 19000 pont


   30.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány (2024. márciustól nem lesz elérhető utalvány, csak ilyen összegű utalás)
   Ennyi pontért szerezheted meg: 27000 pont   Tallérjaid itt tudod beváltani vásárlási utalványokra: Tallérok beváltása utalványra oldal.

   Hogyan kapom meg az utalást vagy a vásárlási utalványt a pontbeváltás után?

   Automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a sikeres pontbeváltásról: ebben az e-mailben van egy link, és erre a linkre kattintva adhatod meg azt a levelezési címet, melyre szeretnéd megkapni az utalványt, illetve 2024. márciustól banki utalás igénylésnél a főbb, ellenőrzéshez és utaláshoz szükséges adatokat.

   • Fontos, hogy amíg a cím megadása a részedről itt nem történik meg, addig nem tudjuk a forintátutalást kezdeményezni vagy a utalványt postázni a részedre.
   • Kérjük, mindenképpen ellenőrizd a Spam/Kéretlen levelek, illetve a Promóció mappát is a levelezésedben, mert automatikus e-mailként – főleg, ha először kapsz ilyet tőlünk – még oda kerül.
   A helyes postacímet megadó tagjaink legfeljebb 4 héten belül postai úton megkapják az utalványaikat. A banki átutalást* igénylő tagjainkat kb. két héten belül kapják meg a nekik járó összeget abban az esetben, ha minden szükséges adatot helyesen adtak meg ÉS saját néven futó hazai banknál vezetett bankszámlával vagy Wise számlával rendelkeznek. Az ellenőrzéseket követően az utalást kb. 3-5 napon belül kezdeményezzük. (Olyan tagoknak, akik nem igénylik a kifizetést vagy igénylik, de az adatbekérő űrlapon nem adnak meg a banki utaláshoz elengedhetetlen adatokat, nem áll módunkban biztosítani a jutalomkifizetést.)

   *(2024. márciustól elérhető)

   Milyen egyéb jutalmak szerezhetők?

   Érdemes figyelni az e-maileket, mert a pontgyűjtésen, időszakos sorsoláson és garantált utalványok szerzésén túl egyéb jutalmak is várnak a Netpanelben!


   Kérdőívek fix jutalommal vagy saját nyereményjátékkal:
    
   A Netpanel kérdőíveit kitöltők akár kérdőívenként is részesülhetnek jutalomban (pl. fix utalvány vagy egyéb nyeremény). Egy-egy kérdőívről mindig az e-mailes meghívóban jelezzük, hogy jár-e érte fix jutalom vagy van-e a kérdőívhez kapcsolódó nyereménysorsolás.


   Top3Joker Díj:
    
   A havi sorsolásokra legmagasabb pontszámmal nevező három tagunkat a TOP3Joker Díjban részesítjük. A díjazottak online vásárlási utalványt választhatnak ugyanazon cégek utalványaiból, mint a havi sorsolás nyertesei. ->További info a Díjról


   Extra nyereményjátékok:
    
   Netpanel Rang Sorsolás
   Évente 1-2 alkalommal a legkitartóbb és leghűségesebb kitöltők között nyereménysorsolást tartunk, melyre még csak nevezni sem kell. Aki elérni a Profi rangot (azaz a 15 jelenleg elérhető rangból a 11. rangot), az automatikusan bekerül a sorsolásba.
   2023. első Rang Sorsolása: május 10. -> 2022-es nyertesek


   Tölts ki havi 3 kérdőívet a Netpanel App-ban játék:
   A Netpanel mobilapplikáció használatához, illetve a kérdőívkitöltés aktivitásához is kapcsolódik nyereményjáték. Itt, hasonlóan a Rang Sorsoláshoz, elegendő a bekerülési feltételek teljesítése, külön nevezni nem kell. -> Játékszabály

   Mi történik a válaszaimmal és adataimmal?

   Magyarország vezető online piackutatójaként nekünk is az az érdekünk, hogy betartsuk az adatvédelmi szabályokat, és bízzanak bennünk a kitöltőink. Így biztos lehetsz benne, hogy adataidat senkinek sem adjuk ki, és biztonságos helyen őrizzük. A jogszabályok nem teszik lehetővé számunkra, hogy egy kutatás során a válaszokat személyes adatokkal párosítsuk, így mi magunk sem tudjuk, hogy egy-egy válasz ténylegesen kitől származik. Adataidat csak statisztikai célra, illetve a nyereményjáték kapcsán használjuk fel.

   Tekintsd meg adatbiztonságról szóló oldalunkat, vagy olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

   Mi a Netpanel?

   A Netpanel egy online válaszadó közösség, ahová bárki regisztrálhat, ha betöltötte 16. életévét.

   Tagjaink kérdőíveket tölthetnek ki, és válaszaikkal hazai és nemzetközi cégek munkáját, és fejlesztéseit segítik, véleményükkel fontos döntéseket befolyásolhatnak. Eközben a válaszokért cserébe pontokat kapnak, melyekkel nyereménysorsolás sorsjegyekre, (2024. márciustól) banki forintátutalásra vagy hipermarket vásárlási utalványokra válthatnak.

    

   Ezekkel a pontokkal saját döntésük szerint értékes ajándékokat, jutalmakat szerezhetnek többféle módon is:

   • havonta összegyűjtött pontjaikat sorsjegyekre váltva a rendszeres havi Netpanel sorsolásokon vehetnek részt
   • ha nem neveznek a havi Netpanel időszakos sorsolására, akkor pontjaik Netpanel Tallérokká konvertálódnak, és a Tallérok a  havi sorsolások lezárását követően vásárlási utalványra vagy 2024. márciustól banki utalással történő kifizetésre válthatóak