Tartalom
 • Hogyan tölthetek ki kérdőíveket?
 • Mikor vagyok jogosult a nyereményre/jutalmakra?
 • Mi történik a válaszaimmal és adataimmal?
 • Mik a nyeremények?
 • Mikor vannak elérhető kérdőívek?
 • Valódiak a nyereményjátékok?
 • Milyen hasznos infokról írunk e-maileket?
 • Hogyan szerezhetek sorsjegyeket és nyereményeket?
 • Mikor vannak sorsolások, mit lehet nyerni?
 • Hogyan biztosíthatom, hogy rendben megkapjam a Netpaneles kérdőívek kitöltésére a meghívókat (e-mailben)?
 • Mit jelent a rang és mi a jelentősége?
 • Hogyan működik a rangok kiszámítása?
 • Honnan tudom, ha nyertem? Hol vannak a nyertesek?
 • Hol vannak a megszerzett sorsjegyeim, vásárlási utalványaim?
 • Hogyan regisztálhatok a Netpanelbe?
 • Milyen adatokat kell megadnom a regisztrációnál?
 • Mit jelentenek a pontszámok és mire válthatom a pontokat?
 • Hogyan szerezhetek vásárlási utalványt?
 • Hogyan kapom meg a vásárlási utalványt a pontbeváltás után?
 • Milyen egyéb jutalmak szerezhetők?
 • Mi a Netpanel?

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A NETPANEL HASZNÁLATÁRÓL

Hogyan tölthetek ki kérdőíveket?

Kérdőíveket a sikeres (és egy egyedi e-mailben kapott linken megerősített) regisztrációt követően bárki kitölthet a Kérdőíveim oldalon, és a Saját oldalon is. Itt láthatod, hogy épp milyen kérdőívek elérhetőek számodra.

Mikor vagyok jogosult a nyereményre/jutalmakra?

   Nagyon fontos, hogy a nyertesek, díjazottak, jutalmazottak időben, 10 napon belül visszaigazolják magukat, mert ellenkező esetben nem illeti meg őket a nyeremény.

   Szükséges a címbekérő felület hiánytalan kitöltése is, melynek linkjét egyedi e-mailben küldünk meg azoknak, akiknek jutalmat szeretnénk eljuttatni (postán, csomagautomatába, vagy magasabb értéknél GLS futárszolgálattal).

   Mi történik a válaszaimmal és adataimmal?

   Magyarország vezető online piackutatójaként nekünk is az az érdekünk, hogy betartsuk az adatvédelmi szabályokat, és bízzanak bennünk a kitöltőink. Így biztos lehetsz benne, hogy adataidat senkinek sem adjuk ki, és biztonságos helyen őrizzük. A jogszabályok nem teszik lehetővé számunkra, hogy egy kutatás során a válaszokat személyes adatokkal párosítsuk, így mi magunk sem tudjuk, hogy egy-egy válasz ténylegesen kitől származik. Adataidat csak statisztikai célra, illetve a nyereményjáték kapcsán használjuk fel.

   Tekintsd meg adatbiztonságról szóló oldalunkat, vagy olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

   Mik a nyeremények?

   Az időszakos rendszeres sorolások nyereményeit mindig felsoroljuk a nyeremények oldalon, nézd meg őket és nevezz egy sorsolásra! Extra sorsolásaink nyereményei változóak, ezekről e-mailben, illetve a netpanel.hu oldalon és Facebook, valamint Instagram oldalainkon is adunk tájékoztatást.

   Ha nevezel egy időszakos sorsolásra, az összes, adott időszakban összegyűjtött pontod sorsjegyként gyűlik, és minél több sorsjeggyel indulsz a nyereményekért, annál nagyobb eséllyel kerülsz azok közé, akik értékes online vásárlási utalványokat vihetnek haza tőlünk.

   Mikor vannak elérhető kérdőívek?

   Az üzleti ügyfelek részére készített kutatások általában konkrét célcsoportok véleményét igyekeznek feltárni.

   Ennek megfelelően olyan Netpanel tagokat igyekszünk meghívni egy-egy adott kérdőívre, akik az éppen futó kutatások kiválasztási szempontjainak megfelelnek.

   Ha egyidejűleg több kutatásban is szeretnénk kikérni véleményed, akkor egyszerre több kitölthető kérdőíved is lesz. A kutatás szempontjából kevésbé forgalmas időszakokban előfordulhat, hogy ritkábban kapsz meghívókat.

   Valódiak a nyereményjátékok?

   A Netpanelnél minden nyereményjáték és sorsolás valós. Több mint 20 éves fennállásunk óta sosem volt ez másként. Piackutató cégként nagyon szigorú szabályok vonatkoznak ránk, és ezeket mindig be is tartjuk.

   • Biztos lehetsz benne, hogy valós nyerési eséllyel indulsz a sorsolásokon, mindenkinek van esélye, aki nevez (vagy extra sorsolásoknál teljesíti az adott játékszabályban előírt feltételeket). 

   Amennyiben nem bízol abban, hogy a sorsolásokon a szerencse neked kedvez majd, gyűjtsd inkább a Netpanel Tallérokat, hiszen ezeket garantáltan vásárlási utalványra válthatod. A Netpanelnél minden nyereményjáték és sorsolás valós. Több mint 20 éves fennállásunk óta sosem volt ez másként.
   Piackutató cégként nagyon szigorú szabályok vonatkoznak ránk, és ezeket mindig be is tartjuk. 

   • Biztos lehetsz benne, hogy valós nyerési eséllyel indulsz a sorsolásokon, mindenkinek van esélye, aki nevez (vagy extra sorsolásoknál teljesíti az adott játékszabályban előírt feltételeket).

   Amennyiben nem bízol abban, hogy a sorsolásokon a szerencse neked kedvez majd, gyűjtsd inkább a Netpanel Tallérokat, hiszen ezeket garantáltan vásárlási utalványra válthatod.


   Milyen hasznos infokról írunk e-maileket?

   E-mailjeinkben nemcsak kitölthető kérdőívekről, hanem más, számodra kedvező lehetőségekről is küldünk értesítéseket, például:

   • extra nyereményjátékok
   • garantált nyereménnyel járó online interjús vagy csoportos beszélgetések meghívói
   • sorsolások időpontjai és nevezési határideje
   • sorsolások nyertesei
   • rangváltozással kapcsolatos nyeremények (pl. Rang Extra sorolás)
   • Netpanel adományozás, társadalmi felelősségvállalás
   • kutatási eredmények, érdekességek

   Hogyan szerezhetek sorsjegyeket és nyereményeket?

   SORSJEGYEK (NEGYEDÉVES / HAVI*)

   Ha regisztráltál a Netpanelba, és kérdőíveket töltesz ki, pontokat fogsz kapni.

   Az összegyűjtött pontjaid (pl. negyedéves vagy havi pontok) az adott sorsolásos időszak végéig bármikor sorsjegyekre válthatod. Ha így teszel, biztosan részt fogsz venni a következő időszakos sorsoláson.

   Ne felejtsd el, hogy bármikor váltod is be egy adott sorsolási időszakban gyűjtött pontjaid, sorsjegyeid számát tovább növelheted a sorsolásos időszak (pl. a hónap) végéig kérdőívek kitöltésével. (hiszen minden további megszerzett pontot sorsjegyre váltunk neked). Minél több sorsjegyet szerzel a sorsolásig, annál nagyobb eséllyel szerezheted meg az értékes online ajándékutalványokat.

   *2023 májustól

   VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKRA VÁLTHATÓ TALLÉROK

   Tallérok beváltása utalványra

   Tallérok beváltása utalványra

   Amennyiben az adott sorsolási időszakban szerzett (pl. havi vagy negyedéves) pontjaidat nem váltod be sorsjegyekre (vagyis nem nevezel a rendszeres időszakos sorsolásra), a negyedév végén a megszerzett pontokból automatikusan Netpanel Tallérok lesznek. A Netpanel Tallérokat vásárlási utalványra lehet váltani, ha megfelelő mennyiség összegyűlt belőlük. 

   Beváltható Tallérjaid aktuális állását a Tallérok beváltása utalványra oldalon követheted nyomon (ehhez be kell jelentkezned a Netpanelbe). 

   Mikor vannak sorsolások, mit lehet nyerni?

   Sorsolásokat rendszeres időközönként tartunk (pl. negyedévente, havonta), ezekre az aktuális időszakban összegyűjtött pontjaiddal nevezhetsz. 

   2023. negyedéves sorsolás időpontja: 2023. április 3.

   Havi sorsolások időpontjai:

   2023. május 1.

   2023. június 1-5.

   2023. július 3.

   2023. augusztus 7.

   2023. szeptember 4.

   2023. október 2.

   2023. november 6.

   2023. december 4.

   Időnként extra sorsolásokat is tartunk (pl. rang alapján). Vannak meghívásos nyereményjátékaink, és olyan is, amelyekre külön nevezni kell. A meghívásos játékainkról e-mailes értesítést küldünk vagy a Netpanel App-ban értesítünk (azonnali üzenetben).

   Az extra sorsolásra való nevezésnek lehetnek feltételei (pl. bizonyos rang, vagy bizonyos kérdőívek kitöltése), ezeket jelezzük.

   Mit lehet nyerni?

   A negyedéves nyereményeket mindig felsoroljuk a nyeremények oldalon, nézd meg őket és nevezz egy sorsolásra! Extra sorsolásaink nyereményei változóak, ezekről e-mailben, illetve a netpanel.hu oldalon és Facebook, valamint Instagram oldalainkon is adunk tájékoztatást.

   Híreink között is rendszeresen szerepelnek az épen induló vagy befejeződő játékok és nyerteseik.


   Hogyan biztosíthatom, hogy rendben megkapjam a Netpaneles kérdőívek kitöltésére a meghívókat (e-mailben)?

   Ha az e-mailjeink nem jutnak el hozzád, akkor sajnos kisebb eséllyel tudsz kérdőíveket tölteni és értékes jutalmakat szerezni.

   Annak érdekében, hogy időben jussanak el hozzád a Netpanel online kérdőíves kutatásaira a meghívóink, kérünk, hogy végezd el az alábbi apró és egyszerű lépéseket, hogy biztosan megkapj minden lényeges infót tőlünk:

   (!) ha Gmail-t, vagy más böngésző alapú e-mail szolgáltatót használsz, ami a promóciós leveleket a beérkező levelektől különválasztja, akkor húzd át ezeket a leveleket a beérkező levelek közé:

   Hogyan tudod ezt megtenni? - Kattints a Netpaneltől érkező e-mailre, majd tartsd lenyomva az egérgombot, és húzd át az e-mailt a ’beérkező levelek’ mappába. 

   Ez neked fontos, hiszen nem akarsz majd lemaradni arról, hogy akár nap mint nap újabb kérdőíveket kapj, melyekkel gyarapíthatod pontjaidat.

    

   Mit jelent a rang és mi a jelentősége?

   Rangod a kitöltött kérdőívek számával növelhető. Legmagasabb rangod pl. akkor lehet, ha a Netpanel tagok közt a legtöbb kérdőívet kitöltöttek legfelső 3%-ába tartozol. Azért jó a magas rang, mert időnként extra sorsolásokon vehetsz majd részt: egyes sorsolások csak bizonyos rangtól elérhetőek, pl. az Extra Rang Sorsolás.


   Ha benne vagy a felső 3%-ban: Legenda
   Ha benne vagy a felső 3,1-10%-ban:  Sztár
   Ha benne vagy a felső 10,1-20%-ban:  Mester

   Hogyan működik a rangok kiszámítása?

   Az alábbi leírásból nyomon tudod követni a rangok számítását (és az ÚJ rangokat is jelezzük):
    
   (1. szint) Újonc: 0 kérdőív ->
   (2. szint) Kezdő: 1-2 kérdőív ->
   (3. szint) Haladó: 3-6 kérdőív ->
   (4. szint) Rutinos: 7-15 kérdőív ->
   (5. szint) Felfedező: 16-24 kérdőív ->
   (6. szint) Pontvadász: 25-49 kérdőív ->
   (7. szint) Ninja: 50-59 kérdőív ->
   (8. szint) Guru: 60-69 kérdőív ->
   (9. szint) Kapitány: 70-79 kérdőív ->
   (10. szint) Admirális: 80-89 kérdőív ->
   (11. szint) Profi: 90-99 kérdőív ->
   (12. szint) Mester: 100 kitöltött kérdőívet ért el ÉS 0,1-30% közötti a kitöltött kérdőívek aránya ->
   (13. szint) Sztár: kiszámítása 30,1-50% közötti a kitöltött kérdőívek aránya (ÉS 100 db feletti kitöltött kérdőív) ->
   (14. szint) Legenda: kiszámítása 50,1-80% közötti a kitöltött kérdőívek aránya (ÉS 100 db feletti kitöltött kérdőív) ->
   (15. szint) Halhatatlan: kiszámítása 80,1-100% közötti a kitöltött kérdőívek aránya (ÉS 100 db feletti kitöltött kérdőív)
    
   Érdemes a magasabb rangok felé törekedni, mert extra sorsolások vannak az igazán kitartó kitöltőknek!

   Honnan tudom, ha nyertem? Hol vannak a nyertesek?

   A nyerteseket a regisztráció során megadott adataikon értesítjük, általában névre szóló e-mailben vesszük fel velük a kapcsolatot a sorsolást követő 1 héten belül. (ld. Profil).

   Bizonyos extra nyereményjátékok esetében előfordul, hogy a Játékban megadott érvényes telefonszámon hívjuk őket.

   A nyerteseink emellett a weboldalunkra a Nyertesek oldalra és a Híreink oldalra is kikerülnek, valamint a Netpanel Facebook és Instagram oldalára is hírt adunk róluk (de nem így értesítjük őket.)

   Hol vannak a megszerzett sorsjegyeim, vásárlási utalványaim?

   A Netpanel oldalra belépve webes felületen mindig a Saját oldaladon ellenőrizheted őket, az utalványaim és sorsjegyeim fülek alatt, vagy a Netpanel App-ban a Fiókom funkcióban (az Érmefigurára kattintva).


   Hogyan regisztálhatok a Netpanelbe?

   Online webes felületen: www.netpanel.hu/regisztracio
   A Netpanel mobilapplikáció letöltését követően az App-ban:
   Androidos mobiltelefonoról: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bss.netpanel
   Apple készülékről: https://apps.apple.com/hu/app/netpanel/id1569372282?l=hu


   Milyen adatokat kell megadnom a regisztrációnál?

   A következő adatok szükségesek:

   • születési év
   • lakóhely (település)
   • nem
   • saját jelszó
   • érvényes e-mail cím
   Az adatok kezelésről ld. Adatkezelési tájékoztatónkat.

   Mit jelentenek a pontszámok és mire válthatom a pontokat?

   Mire jók a pontok?

   Kérdőívek kitöltésével pontokat szerezhetsz, és ezeket a pontokat beválthatod sorsjegyekre értékes nyereményekért, vagy gyűjtheted őket vásárlási utalványokért.
   Mindig feltüntetjük, hogy egy-egy kérdőív kitöltése mennyi időt vesz igénybe, és hány pontot lehet vele szerezni. Fontos, hogy a teljes pontot csak az kapja meg, aki végig kitölti a kérdőívet. A félbehagyott kérdőívért nem jár pont, ha pedig valaki a válaszai alapján nem felel meg a kutatás célcsoportjának, és ezért pár perc után véget ér számára a kérdőív, a maximális pontnak csak egy részét (jellemzően 10-20%-át) kapja meg.
   Előfordul, hogy a kérdőívekben szerepelnek ellenőrző kérdések (pl. milyen hónap követi januárt), az ezekre a kérdésekre helytelen választ adók számára a kérdőív befejeződik, és nem kapják meg a teljes pontszámot. Annak, akinek egy év leforgása alatt 3 kérdőívet is abba kell hagynia helytelen válaszok miatt, a paneltagságát felfüggesztjük.

   Pontjaid aktuális állását Saját oldaladon követheted nyomon. 


   Időszakos pontok (pl. havi/negyedéves):

   Ezek azok a pontok, amiket az épp aktuális hónapban szereztél, és a hónap végéig folyamatosan növelheted új kérdőívek kitöltésével.

   2023. májusától havi sorsolásra tervezünk áttérni, erről a későbbiekben küldünk minden tagunknak hivatalos tájékoztatást.

   A hónap során bármikor dönthetsz úgy, hogy pontjaid sorsjegyekre váltod. Ekkor minden havi pontodért cserébe sorsjegyeket kapsz a következő havi sorsolásra. Havi sorsjegyeid számát pontjaid beváltása után is ugyanúgy tovább növelheted egészen a hónap végéig, új kérdőívek kitöltésével (ugyanis minden havi pontodat sorsjegyre váltjuk). Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb az esélyed arra, hogy te nyered meg az értékes ajándékok egyikét.

   Ha havi pontjaid nem váltod sorsjegyekre, akkor az új hónap kezdetekor pontjaid számítása elölről kezdődik, de előző havi pontjaid sem vesznek el, hiszen Netpanel Tallérokra váltjuk őket.

   Nevezés a sorsolásra: a Pontok beváltása sorsjegyre oldalon lehetséges az adott hónap utolós napjáig.

   NETPANEL TALLÉROK

   Ha a havi pontjaiddal nem nevezel be sorsolásra, akkor a hónap végén a pontokat Netpanel Tallérokra váltjuk. Ha megfelelő mennyiségű Tallért gyűjtöttél össze, ezeket lehetőséged van vásárlási utalványra váltani.

   Tallérjaid itt tudod ellenőrizni a Tallérok beváltása utalványra oldalon.   Hogyan szerezhetek vásárlási utalványt?

   Ha negyedéves pontjaiddal nem nevezel a következő negyedéves sorsolásra (azaz nem váltod őket sorsjegyekre), akkor pontjaidat tallérokra váltjuk, és hozzáadódnak a korábban szerzett tallérjaidhoz. Így gyűjtögethetsz tallérokat, amiket bizonyos összeg elérése után vásárlási utalványra válthatsz. Aktuális tallérjaidat bármikor utalványra válthatod, az alábbi beváltási "árfolyam" alapján.

   Az utalványok:

   3.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány

   Ennyi pontért szerezheted meg: 5000 pont   5.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
   Ennyi pontért szerezheted meg: 7000 pont   10.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
   Ennyi pontért szerezheted meg: 10000 pont   15.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
   Ennyi pontért szerezheted meg: 14000 pont   20.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
   Ennyi pontért szerezheted meg: 19000 pont


   30.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
   Ennyi pontért szerezheted meg: 27000 pont   Tallérjaid itt tudod beváltani vásárlási utalványokra: Tallérok beváltása utalványra oldal.

   Hogyan kapom meg a vásárlási utalványt a pontbeváltás után?

   Automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a sikeres pontbeváltásról: ebben az e-mailben van egy link, és erre a linkre kattintva adhatod meg azt a levelezési címet, melyre szeretnéd megkapni az utalványt.

   • Fontos, hogy amíg a cím megadása a részedről itt nem történik meg, addig az utalványt nem tudjuk postázni a részedre.
   • Kérjük, mindenképpen ellenőrizd a Spam/Kéretlen levelek, illetve a Promóció mappát is a levelezésedben, mert automatikus e-mailként – főleg, ha először kapsz ilyet tőlünk – még oda kerül.
   A helyes postacímet megadó tagjaink legfeljebb 4 héten belül postai úton megkapják az utalványaikat.

   Milyen egyéb jutalmak szerezhetők?

   Érdemes figyelni az e-maileket, mert a pontgyűjtésen, időszakos sorsoláson és garantált utalványok szerzésén túl egyéb jutalmak is várnak a Netpanelben!


   Kérdőívek fix jutalommal vagy saját nyereményjátékkal:
    
   A Netpanel kérdőíveit kitöltők akár kérdőívenként is részesülhetnek jutalomban (pl. fix utalvány vagy egyéb nyeremény). Egy-egy kérdőívről mindig az e-mailes meghívóban jelezzük, hogy jár-e érte fix jutalom vagy van-e a kérdőívhez kapcsolódó nyereménysorsolás.


   Top3Joker Díj:
    
   A havi sorsolásokra legmagasabb pontszámmal nevező három tagunkat a TOP3Joker Díjban részesítjük. A díjazottak online vásárlási utalványt választhatnak ugyanazon cégek utalványaiból, mint a havi sorsolás nyertesei. ->További info a Díjról


   Extra nyereményjátékok:
    
   Netpanel Rang Sorsolás
   Évente 1-2 alkalommal a legkitartóbb és leghűségesebb kitöltők között nyereménysorsolást tartunk, melyre még csak nevezni sem kell. Aki elérni a Profi rangot (azaz a 15 jelenleg elérhető rangból a 11. rangot), az automatikusan bekerül a sorsolásba.
   2023. első Rang Sorsolása: május 10. -> 2022-es nyertesek


   Tölts ki havi 3 kérdőívet a Netpanel App-ban játék:
   A Netpanel mobilapplikáció használatához, illetve a kérdőívkitöltés aktivitásához is kapcsolódik nyereményjáték. Itt, hasonlóan a Rang Sorsoláshoz, elegendő a bekerülési feltételek teljesítése, külön nevezni nem kell. -> Játékszabály

   Mi a Netpanel?

   A Netpanel egy online válaszadó közösség, ahová bárki regisztrálhat, ha betöltötte 16. életévét.

   Tagjaink kérdőíveket tölthetnek ki, és válaszaikkal hazai és nemzetközi cégek munkáját, és fejlesztéseit segítik. Véleményükkel fontos döntéseket befolyásolhatnak, miközben a válaszokért cserébe pontokat kapnak.

    

   Ezekkel a pontokkal saját döntésük szerint értékes ajándékokat, jutalmakat szerezhetnek többféle módon is:

   • havonta összegyűjtött pontjaikat sorsjegyekre váltva a rendszeres időszakos (pl. havi vagy negyedéves) Netpanel sorsolásokon vehetnek rész
   • ha nem neveznek a havi Netpanel időszakos sorsolására, akkor pontjaik Netpanel Tallérokká konvertálódnak, és a Tallérok az időszakos (pl. havi) sorsolások lezárását követően vásárlási utalványra válthatóak