Tartalom
 • Mi a Netpanel?
 • Hogyan tölthetek ki kérdőíveket?
 • Mikor vannak sorsolások, mit lehet nyerni?
 • Hogyan kapom meg a vásárlási utalványt?
 • Hol vannak a megszerzett sorsjegyeim, vásárlási utalványaim?
 • Hogyan szerezhetek vásárlási utalványt?
 • Honnan tudom, ha nyertem? Hol vannak a nyertesek?
 • Mit jelent a rang és mi a jelentősége?
 • Valódiak a nyereményjátékok?
 • Hogyan szerezhetek sorsjegyeket és nyereményeket?
 • Mi történik a válaszaimmal és adataimmal?
 • Mit jelentenek a pontszámok és mire válthatom a pontokat?

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A NETPANEL HASZNÁLATÁRÓL

Mi a Netpanel?

A Netpanel egy online válaszadó közösség, ahová bárki regisztrálhat. Tagjaink kérdőíveket tölthetnek ki, amivel fontos döntésekbe szólhatnak bele. A válaszokért cserébe a kitöltők pontokat kapnak, és ezekkel a pontokkal akár értékes ajándékokat is szerezhetnek.

Hogyan tölthetek ki kérdőíveket?

Kérdőíveket a regisztrációt követően bárki kitölthet a kérdőíveim oldalon. Itt láthatod, hogy épp milyen kérdőívek elérhetőek számodra.

Mikor vannak sorsolások, mit lehet nyerni?

Sorsolásokat minden negyedév végén tartunk, ezekre a negyedéves pontjaiddal nevezhetsz. 

A negyedévek:

Első negyedév: január 1. - március 31.

Második negyedév: április 1. - június 30.

Harmadik negyedév: július 1. - szeptember 30.

Negyedik negyedév: október 1. - december 31.


Időnként extra sorsolásokat is tartunk. Hogy tudsz-e épp extra sorsolásra jelentkezni, mindig ellenőrizheted a pontbeváltás oldalon. Az extra sorsolásra való nevezésnek lehetnek feltételei (pl. bizonyos rang, vagy bizonyos kérdőívek kitöltése).


Mit lehet nyerni?

A nyereményeket mindig felsoroljuk a nyeremények oldalon, nézd meg őket és nevezz egy sorsolásra!


Hogyan kapom meg a vásárlási utalványt?

Az utalványokat annak beváltásától számított 1 héten belül postázzuk, így általában 2 héten belül meg is kapod. FONTOS, hogy profilodban helyes postacím szerepeljen, mert az utalványokat oda fogjuk küldeni.

Hol vannak a megszerzett sorsjegyeim, vásárlási utalványaim?

Mindig a profil oldaladon ellenőrizheted őket, az utalványaim és sorsjegyeim fülek alatt.

Hogyan szerezhetek vásárlási utalványt?

Ha negyedéves pontjaiddal nem nevezel a következő negyedéves sorsolásra (azaz nem váltod őket sorsjegyekre), akkor pontjaidat jóváírjuk korábban szerzett pontjaidhoz. Így gyűjtögethetsz pontokat, hogy megszerezd a garantált sorsjegyek egyikét (ekkor viszont nem veszel részt a sorsolásokon). Aktuális pontjaidat tehát bármikor utalványra válthatod.

Az utalványok:

1.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
Ennyi pontért szerezheted meg: 2000 pont

3.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
Ennyi pontért szerezheted meg: 5000 pont

5.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
Ennyi pontért szerezheted meg: 7000 pont

10.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány
Ennyi pontért szerezheted meg: 10000 pont


Pontjaidat a pontbeváltás oldalon válthatod utalványokra.

Honnan tudom, ha nyertem? Hol vannak a nyertesek?

Fontos tudni, hogy weboldalunkra a nyertesek csak a nyeremény átvétele után kerülnek ki, azaz nem így értesítjük őket.

A nyerteseket a regisztráció során megadott adataikon értesítjük, általában névre szóló e-mailben vesszük fel velük a kapcsolatot a sorsolást követő 1 héten belül.

Mit jelent a rang és mi a jelentősége?

Rangod a kitöltött kérdőívek számával növelhető. Legmagasabb rangod pl. akkor lehet, ha a Netpanel tagok közt a legtöbb kérdőívet kitöltöttek legfelső 3%-ába tartozol. Azért jó a magas rang, mert időnként extra sorsolásokon vehetsz majd részt. (egyes sorsolások csak bizonyos rangtól elérhetőek)

Ha benne vagy a felső 3%-ban: Legenda
Ha benne vagy a felső 3,1-10%-ban:  Sztár
Ha benne vagy a felső 10,1-20%-ban:  Mester

Valódiak a nyereményjátékok?

Minden nyereményjáték és sorsolás valós. 18 éves fennállásunk óta sosem volt ez másként. Piackutató cégként nagyon szigorú szabályok vonatkoznak ránk, és ezeket mindig be is tartjuk. Biztos lehetsz benne, hogy valós nyerési eséllyel indulsz a sorsolásokon, mindenkinek van esélye, aki nevez. Amennyiben nem bízol abban, hogy a sorsolásokon a szerencse neked kedvez majd, gyűjtsd inkább a Netpanel Tallérokat, hiszen ezeket garantáltan vásárlási utalványra válthatod.

Hogyan szerezhetek sorsjegyeket és nyereményeket?

NEGYEDÉVES SORSJEGYEK


Ha regisztráltál a Netpanelba és kérdőíveket töltesz ki, pontokat fogsz kapni. Negyedéves pontjaid a negyedév végéig bármikor  sorsjegyekre válthatod. Ha így teszel, biztosan részt fogsz venni a következő negyedéves sorsoláson. Ne felejtsd el, hogy bármikor váltod is be negyedéves pontjaid, sorsjegyeid számát tovább növelheted a negyedév végéig kérdőívek kitöltésével. (hiszen minden további megszerzett pontot sorsjegyre váltunk neked). Minél több sorsjegyet szerzel a negyedéves sorsolásig, annál nagyobb eséllyel szerezheted meg az értékes ajándékokat.

NETPANEL TALLÉROK ÉS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOK

Amennyiben az adott negyedévben szerzett pontjaidat nem váltod be sorsjegyekre (vagyis nem nevezel a negyedéves sorsolásra), a negyedév végén a megszerzett pontokból automatikusan Netpanel Tallérok lesznek. A Netpanel Tallérokat vásárlási utalványra lehet váltani, ha megfelelő mennyiség összegyűlt belőlük. 

Mi történik a válaszaimmal és adataimmal?

Magyarország vezető online piackutatójaként nekünk is az az érdekünk, hogy betartsuk az adatvédelmi szabályokat, és bízzanak bennünk a kitöltőink. Így biztos lehetsz benne, hogy adataidat senkinek sem adjuk ki, és biztonságos helyen őrizzük. A jogszabályok nem teszik lehetővé számunkra, hogy egy kutatás során a válaszokat személyes adatokkal párosítsuk, így mi magunk sem tudjuk, hogy egy-egy válasz ténylegesen kitől származik. Adataidat csak statisztikai célra, illetve a nyereményjáték kapcsán használjuk fel.

Tekintsd meg adatbiztonságról szóló oldalunkat, vagy olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.

Mit jelentenek a pontszámok és mire válthatom a pontokat?

Mire jók a pontok?

Kérdőívek kitöltésével pontokat szerezhetsz, és ezeket a pontokat beválthatod sorsjegyekre értékes nyereményekért, vagy gyűjtheted őket vásárlási utalványokért.
Mindig feltüntetjük, hogy egy-egy kérdőív kitöltése mennyi időt vesz igénybe, és hány pontot lehet vele szerezni. Fontos, hogy a teljes pontot csak az kapja meg, aki végig kitölti a kérdőívet. A félbehagyott kérdőívért nem jár pont, ha pedig valaki a válaszai alapján nem felel meg a kutatás célcsoportjának, és ezért pár perc után véget ér számára a kérdőív, a maximális pontnak csak egy részét (jellemzően 10-20%-át) kapja meg.

Pontjaid aktuális állását saját oldaladon követheted nyomon. 


NEGYEDÉVES PONTOK:

Ezek azok a pontok, amiket az épp aktuális negyedévben szereztél, és a negyedév végéig folyamatosan növelheted új kérdőívek kitöltésével.

A negyedévek:

Első negyedév: január 1. - március 31.

Második negyedév: április 1. - június 30.

Harmadik negyedév: július 1. - szeptember 30.

Negyedik negyedév: október 1. - december 31.

A negyedév során bármikor dönthetsz úgy, hogy pontjaid sorsjegyekre váltod. Ekkor minden negyedéves pontodért cserébe sorsjegyeket kapsz a következő negyedéves sorsolásra. Negyedéves sorsjegyeid számát pontjaid beváltása után is ugyanúgy tovább növelheted egészen a negyedév végéig, új kérdőívek kitöltésével (ugyanis minden  negyedéves pontodat sorsjegyre váltjuk). Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb az esélyed arra, hogy te nyered meg az értékes ajándékok egyikét.

Ha negyedéves pontjaid nem váltod sorsjegyekre, akkor az új negyedév kezdetekor pontjaid számítása elölről kezdődik, de előző negyedéves pontjaid sem vesznek el, hiszen Netpanel Tallérokra váltjuk őket.
 

NETPANEL TALLÉROK

Ha a negyedéves pontjaiddal nem nevezel be sorsolásra, akkor a negyedév végén a pontokat Netpanel Tallérokra váltjuk. Ha megfelelő mennyiségű Tallért gyűjtöttél össze, ezeket lehetőséged van vásárlási utalványra váltani, de a Tallérokkal lehet nevezni extra sorsolásokra is.