Adatbiztonság

A Netpanel több mint 20 éves fennállása során mindig is ügyeltünk a biztonságos és korrekt adatkezelésre. A Netpanel üzemeltetője Magyarország vezető online piackutató cége, az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft, azaz egy ismert és elismert vállalat van mögöttünk.

Személyes adataid (pl. neved, e-mail címed, telefonszámod stb.) soha, semmilyen kutatáshoz nem használjuk fel és nem is adjuk át senkinek. Biztos lehetsz benne, hogy mi magunk sem tudjuk, hogy egy-egy válasz pontosan kitől származik. Személyes adataid csak a nyereménysorsolás és a Netpanel Tallérok garantált vásárlási utalványra váltása miatt használjuk, hogy értesíteni tudjunk, amennyiben a szerencse neked kedvezett. (e-mail címedre pedig automatikus értesítőket küldünk az aktuális kérdőívekről)

E-mail címedre csak kérdőíveket és a Netpanel Tagjai számára tájékoztató tartalmú emaileket küldünk, sosem fogsz reklámot kapni tőlünk. Ha részletesen szeretnéd olvasni adatkezelési szabályzatunkat és a vonatkozó jogszabályokat, nézd meg Adatkezelési Tájékoztató-nkat! A NetPanel adatkezelési gyakorlata megfelel az EU ide vonatkozó rendeletének (GDPR).

Személyes adataidat csak a jutalmak kézbesítése miatt kérjük, a kutatásokhoz nem használjuk.

Mi magunk sem tudjuk, hogy egy-egy válasz személy szerint kitől származik, ez törvényi kötelezettségünk.

Adataid biztonságos szervereken, titkosítva őrizzük.

Adataid senkinek sem adjuk ki, semmilyen körülmények között.

Süti beállítások