Rang sorsolás idén másodszor!

2023. július 13.

Idén másodszorra is megrendezzük a legelhivatottabb Tagjaink versenyét, az Extra Rang Sorsolást! 
Ahogy az előző kettő Rang sorsolásunkban, ebbe is csak a Profi, Mester, Sztár, Legenda és Halhatatlan rangú Tagjaink kerülnek be.


A sorsolás napjáig, december 1-ig van időd becsatlakozni, ha még nem érted el a Profi Rangot. Ez 90 darab megválaszolt kérdőívnél kezdődik. A sorsolásnál az összess megválaszolt kérdőíved darabszámát fogjuk figyelembe venni, tehát annyiszor kerülsz a "kalapba", ahány kérdőívet kitöltöttél mióta a tagunk vagy.


Képzeld el, az abszolút csúcstartó Tagjaink már 200-nál is több kérdőívre válaszoltak az évek alatt! Kérdőívre fel!

 Az első és második Rang sorsolásunk nyerteseit itt találod:

Légy Te a következő!

 

"Rang Extra Sorsolás 2023/ II” nyereményjáték szabályzat

Játék időtartama: 2023.07.13.-2023.12.01. 

A nyereményjáték szervezője: NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft., a 23 éves Netpanel válaszadó közösség fenntartója. (Cégjegyzékszám: 01-09-682439; Adószám: 11904458-2-41; Székhely: 1034 Budapest, Kenyeres utca 28.)

Résztvevők: A játékban a Netpanel regisztrált tagjai vehetnek részt.

Külön jelentkezni/nevezni a játékra nem kell, az előírt feltételt - azaz 2023. november 30 éjfélig teljesítők automatikusan bekerülnek a nyereménysorsolásba, ahol egy fő nyertest sorsolunk.

Ki kerülhet be a sorsolásba?
A sorsoláson azok a Netpanel tagok vesznek részt, akik 2023. 11. 30-ig Profi, Mester, Sztár, Legenda vagy Halhatatlan rangot szereznek a Netpanel rendszerben. (Azok a Netpanel tagok, akik már a játék kezdetekor Profi, Mester, Sztár, Legenda vagy Halhatatlan ranggal rendelkeznek, automatikusan részt vesznek a sorsoláson.) A kitöltött kérdőívek darabszámát és saját rangjukat a tagok a netpanel.hu Saját oldalon, illetve a Netpanel App-ban tudják követni.

Sorsolás: 2023.12.01. A sorsolás SPSS statisztikai programmal történik, 3 fős sorsolási bizottság jelenlétében. A program biztosítja a véletlenszerű kiválasztást. Így minden, a részvételre jogosult, az előírt feltételeket teljesítő paneltagnak egyenlő esélye van a nyeremény megszerzésére. A nyertessel egyidejűleg 1 fő pótnyertest is kisorsolunk.

Eredményhirdetés: legkésőbb 2023.12.10-ig. A résztvevőket és a nyertest, (pótnyertest) a sorsolást követő 10 napon belül e-mailben értesítjük, ezen kívül a netpanel.hu oldalon és a Netpanel közöségi média oldalain is közzétesszük a nyertesek nevét és települését.

Kizárás: egy személy csak egyszer, egy e-mail címmel regisztrálhatja magát a Netpanelben. Amennyiben ugyanazon személy több e-mail címet használva válik NetPanel.hu felhasználóvá, Szervező kizárhatja őt a „Rang Extra Sorsolás 2023/ II” nyereményjáték sorsolásából.
A nyereményátvételhez szükséges, hogy érvényes mobiltelefonszám legyen megadva a nyertesekkel való kapcsolatfelvételhez. Azokat, akiknek nincs megadva profiladataiknál érvényes mobiltelefonszám a sorsolásból kizárjuk.

Egyéb tudnivalók: 

Amennyiben a nyertes a 10. munkanap után nem reagál a nyereményértesítésre, a nyereményre való jogosultságát elveszíti, és a pótnyertest értesítjük.
A nyereményt a nyertes által a címbekérő felületen megadott névre és címre juttatjuk el. A címbekérő felület ki nem töltése esetén a nyertes nem jogosult a nyereményre. (A felület kitöltésére e-mailben hívjuk fel a nyertes figyelmét).
A nyeremény egyszeri kézbesítési költségeit futárszolgálattal vagy belföldi csomagautomatába/csomagpontba az NRC Kft viseli. A nyeremény minőségéért nem vállalunk felelősséget.
Igény szerint személyes átvétel is lehetséges az NRC Kft. székhelyén, a Budapest 3. kerület Kenyeres utca 28. sz. alatt.
Rangokkal kapcsolatos információt a Gyakori kérdések oldalunkon találsz.

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

20.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Költsd, amire szeretnéd!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

20.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Használd fel szabadon a nyeredményed!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

20.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Rajtad múlik, mit választasz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os Decathlon online vásárlási utalvány  Te mit vennél a 10.000 Ft-ból?

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Vedd meg, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Sok-sok felhasználási lehetőség, szuper márkák!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Konzolvilág XBOX online feltöltőkártya  Játssz tovább extra feltöltéssel!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Egy kis extra segítség, hogy megszerezd, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Bookline online vásárlási utalvány  Jól megérdemelt könyveid :-)

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

Friss híreink

Novemberi Rang Sorsolás 6 nyereménnyel az idén 25 éves Netpanelnél!

Az ebben az évben 25 éves születésnapját ünneplő Netpanel minden eddiginél szuperebb Rang Sorsolással készül az év végére! Most először az extra sorsolás történetében már Felfedező rangtól (16 kitöltött kérdőívtől) esélyes lehetsz!

3asUgrás röplabda közben!

A Nyerteseink ismét 5.000 Ft-os vásárlási utalványokat vittek haza.