dm utalványokkal indul a "3asUgrás" második köre!

2023. február 28.

Márciusban is folytatódik a 3asUgrás nyereményjáték a Netpanelnél, viszont a PlayStation és XBOX feltöltőkártyák mellé behoztuk Nektek a dm-et is!

A játékmenet változatlan: 6000 Ft-os vásárlási utalvány és 3 kitöltött kérdőív a Netpanel App-ban.

sorsolás: április 3.

 

 

„ 3asUgrás ” nyereményjáték -2023. március”

Nyereményjáték szabályzat

Játék időtartama: 2023.03.01.-2023.03.31. 

A nyereményjáték szervezője: NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft., a 23 éves Netpanel válaszadó közösség fenntartója. (Cégjegyzékszám: 01-09-682439; Adószám: 11904458-2-41; Székhely: 1034 Budapest, Kenyeres utca 28.)

Résztvevők: A játékban a Netpanel regisztrált tagjai vehetnek részt.

Mik a nyeremények? Három fő nyer egy-egy 5999 vagy 5999 Ft értékű dm vagy Konzolvilág ajándékkártyát: utóbbi esetében a nyertesek választhatnak, hogy PlayStation vagy XBOX feltöltőkártyát szeretnének.

Nyereménysorsolás időpontja: 2023. április 3.

Eredményhirdetés: 2023. április 4-9 között.

Ki kerülhet be a sorsolásba? A sorsoláson azok a regisztrált Netpanel tagok vesznek részt, akik 2023.03.01 és 03.31. között legalább három Netpanel kérdőívet kitöltöttek a Netpanel rendszerben, és március hónap során legalább egyszer használták a Netpanel mobilapplikációját (azaz legalább egy Netpanel rendszer által rögzített munkamenetük van 2023. március hónap során.) A Netpanel App telepítése nem szükséges, hogy február havi legyen, lehet korábbi is, a márciusi aktív használat (kérdőívkitöltés) azonban teljesítendő feltétel.

Külön jelentkezni/nevezni a játékra nem kell, az előírt feltételt - azaz a legalább 3 db kitöltött kérdőívet, és a márciusi legalább egyszeri Netpanel App használatot 2023. március 31-ig teljesítők automatikusan bekerülnek a nyereménysorsolásba.

Értesítünk, ha bekerültél a sorsolásba: A sorsolásba való bekerülés tényéről a sorsolásban résztvevőknek április 5-11. között e-mailes értesítést küldünk.

Sorsolás módja: A sorsolás SPSS statisztikai programmal történik, 3 fős sorsolási bizottság jelenlétében. A program biztosítja a véletlenszerű kiválasztást. Így minden, a részvételre jogosult, és az előírt feltételeket teljesítő paneltagnak egyenlő esélye van a nyeremény megszerzésére.

Kizárás:

  • A Netpanel rendszerbe egyidejűleg több e-mail címmel is regisztrálókat a nyereményjátékból és a tagságból is kizárjuk.
  • A nyereményátvételhez szükséges, hogy érvényes mobiltelefonszám legyen megadva a nyertesekkel való kapcsolatfelvételhez. Azokat, akiknek nincs megadva profiladataiknál érvényes mobiltelefonszám a sorsolásból kizárjuk.

 

Nyertesek értesítése: A résztvevőket és a nyerteseket a sorsolást követő 10 napon belül e-mailben értesítjük, ezen kívül a netpanel.hu oldalon és a Netpanel közöségi média oldalain is közzétesszük a nyertesek nevét.

  • Amennyiben a nyertes 10 munkanap után nem reagál e-mailben az e-mailes nyereményértesítésre, a nyereményre való jogosultságát elveszíti.
  • A nyereményt online, e-mailben küldjük meg a nyertesek részére (online utalvány/kód).

Fontos:

A „ 3asUgrás ” márciusi nyereményjátékban kizárólag az adott március hónap során kitöltött kérdőívek darabszáma számít (ha tehát az eddig valaha kitöltött kérdőívek darabszáma ennél magasabb, az még nem jelent automatikus bekerülést a márciusi sorsolásba.

Egyéb tudnivalók:

  • Az adott hónap során kell az előírt feltételeket (3 kitöltött kérdőív és Netpanel App használat) teljesíteni (március).
  • A saját nyereményjátékkal rendelkező „Kérdőívmaraton” kutatássorozat összes kérdőívének maradéktalan kitöltése a Netpanel rendszerben és ebben a nyereményjátékban is egy db kérdőívnek számít.

A kitöltött kérdőívek darabszámát a tagok a netpanel.hu Saját oldalon, illetve a Netpanel App-ban tudják követni, illetve a hónap során e-mailes értesítésekben is adunk visszajelzéseket arról, hogy hol tartanak a sorsolásba kerülés feltételeinek teljesítésében.

Kellemes kérdőívkitöltést és sok szerencsét kívánunk!

 Kérdésed van? ITT elérsz minket.

 

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

20.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Költsd, amire szeretnéd!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

20.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Használd fel szabadon a nyeredményed!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

20.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Rajtad múlik, mit választasz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

10.000 Ft-os Decathlon online vásárlási utalvány  Te mit vennél a 10.000 Ft-ból?

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

10.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Vedd meg, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

10.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Sok-sok felhasználási lehetőség, szuper márkák!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

5.000 Ft-os Konzolvilág XBOX online feltöltőkártya  Játssz tovább extra feltöltéssel!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

5.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Egy kis extra segítség, hogy megszerezd, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

5.000 Ft-os Bookline online vásárlási utalvány  Jól megérdemelt könyveid :-)

Kapcsolódó sorsolás: 2024. április havi sorsolás

Friss híreink

3asUgrás trambulinon!

A Nyerteseink ismét 6.000 Ft-os vásárlási utalványokat vittek haza.

Rang sorsolás már negyedszer!

A legelhivatottab Tagjaink versenye évente kétszer.