Mi a kedvenc italod? Nyerd meg 15.000 Ft értékben!

2023. február 24.

Ismét egy meglepetéskérdőív a Netpanelnél!

Alkoholokról kérdezünk, a 15 legszerencsésebb kitöltőnk jutalma pedig egy-egy 15.000 Ft-os szomjoltó vásárlási utalvány.
Keresd a kérdőíveid között hétfőtől!


Sorsolás: március 20.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„2023-02-3360-01 azonosítószámú kutatás nyereményjáték szabályzat”

Játék időtartama: 2023.02.24.-2023.03.17.

A nyereményjáték szervezője: NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft., a 23 éves Netpanel válaszadó közösség fenntartója. (Cégjegyzékszám: 01-09-682439; Adószám: 11904458-2-41; Székhely: 1034 Budapest, Kenyeres utca 28.)

Résztvevők: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, cselekvőképes személy, aki kitölti az adott Abakan kutatás kérdőívét végig, hiánytalanul és maradéktalanul, illetve megadja a vezeték-, keresztnevét, és olyan érvényes telefonszámot, amin felvehetjük vele a kapcsolatot (nyereményéről szóló tájékoztatásnál).

Mik a nyeremények? Egy hazai online ital webshopban tetszés szerint levásárolható online utalványt sorsolunk ki. 15 fő nyer, fejenként 15 ezer Ft értékű utalványt.

Nyereménysorsolás időpontja: 2023. március 20.

Eredményhirdetés: 2023. március 20. és 22. között

Ki kerülhet be a sorsolásba? A sorsoláson azok a kérdőívkitöltők kerülhetnek be, akik maradéktalanul és hiánytalanul kitöltötték a Netpanel rendszerben a 2023-02-3360-01 projektazonosítóval megjelölt kérdőívet. A kutatási minta összetételével kapcsolatos követelmények miatt a kérdőív kezdeti szakaszában a kitöltésből kieső válaszadók nem kerülnek bele a sorsolásba.

Külön jelentkezni/nevezni a játékra nem kell, az előírt feltételt teljesítők automatikusan bekerülnek a nyereménysorsolásba.

Sorsolás módja: A sorsolás SPSS statisztikai programmal történik, 3 fős sorsolási bizottság jelenlétében. A program biztosítja a véletlenszerű kiválasztást. Így minden, a részvételre jogosult, és az előírt feltételeket teljesítő paneltagnak egyenlő esélye van a nyeremény megszerzésére. A nyertesekkel egyidejűleg 3 fő pótnyertest is kisorsolunk.

Kizárás: a Játékhoz kapcsolt kutatási kérdőívet többször kitöltők, de azonos telefonszámot megadók kizárásra kerülnek a sorsolásból. Továbbá kizárásra kerülnek azok, akik nem adják meg a vezeték és keresztnevüket, illetve érvényes telefonszámot.

Adatvédelem: A kérdőív végén a Játékban részt venni szándékozók a következő személyes adatokat kell, hogy megadják annak érdekében, hogy bekerülhessenek a sorsolásba: vezetéknév, keresztnév, érvényes telefonszám. Ezen személyes adatok megadása kizárólag a Játékban való részvétel céljából történik. A Játék lezárását követő 3 hónapon belül az adatok törlésre kerülnek, és felhasználásuk egyetlen célja a sorsolás lebonyolítása és a nyertesek értesítése. Az NRC. Kft. adatkezelőként nem jogosult az említett személyes adatok egyéb célú felhasználására, illetve ezen adatok harmadik félnek nem adhatóak át.A kitöltött kérdőívek anonim módon, a személyes adatoktól elválasztva kerülnek feldolgozásra. A felmérés kiértékelésénél a válaszok és a személyes adatok nem összekapcsolhatóak.

Nyertesek értesítése: A résztvevőket és a nyerteseket a sorsolást követő 10 napon belül e-mailben értesítjük, ezen kívül a netpanel.hu oldalon és a Netpanel közöségi média oldalain is közzétesszük a nyertesek nevét.

Nyeremények átvétele: Az elektronikus vásárlási utalványokat Szervező e-mailen keresztül juttatja el a nyertesek részére, az összes nyertes visszajelzését követő 4 héten belül (online utalvány/kód). Amennyiben a nyertes a 10. munkanap után nem reagál a nyereményértesítésre, a nyereményre való jogosultságát elveszíti, és a pótnyertest értesítjük.

 

Kérdésed van? ITT elérsz minket.

 

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

20.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Költsd, amire szeretnéd!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

20.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Használd fel szabadon a nyeredményed!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

20.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Rajtad múlik, mit választasz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os Decathlon online vásárlási utalvány  Te mit vennél a 10.000 Ft-ból?

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Vedd meg, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Sok-sok felhasználási lehetőség, szuper márkák!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Konzolvilág XBOX online feltöltőkártya  Játssz tovább extra feltöltéssel!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Egy kis extra segítség, hogy megszerezd, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Bookline online vásárlási utalvány  Jól megérdemelt könyveid :-)

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

Friss híreink

Novemberi Rang Sorsolás 6 nyereménnyel az idén 25 éves Netpanelnél!

Az ebben az évben 25 éves születésnapját ünneplő Netpanel minden eddiginél szuperebb Rang Sorsolással készül az év végére! Most először az extra sorsolás történetében már Felfedező rangtól (16 kitöltött kérdőívtől) esélyes lehetsz!

3asUgrás röplabda közben!

A Nyerteseink ismét 5.000 Ft-os vásárlási utalványokat vittek haza.