Mi a kedvenc italod? Nyerd meg 15.000 Ft értékben!

2023. február 24.

Ismét egy meglepetéskérdőív a Netpanelnél!

Alkoholokról kérdezünk, a 15 legszerencsésebb kitöltőnk jutalma pedig egy-egy 15.000 Ft-os szomjoltó vásárlási utalvány.
Keresd a kérdőíveid között hétfőtől!


Sorsolás: március 20.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„2023-02-3360-01 azonosítószámú kutatás nyereményjáték szabályzat”

Játék időtartama: 2023.02.24.-2023.03.17.

A nyereményjáték szervezője: NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft., a 23 éves Netpanel válaszadó közösség fenntartója. (Cégjegyzékszám: 01-09-682439; Adószám: 11904458-2-41; Székhely: 1034 Budapest, Kenyeres utca 28.)

Résztvevők: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, cselekvőképes személy, aki kitölti az adott Abakan kutatás kérdőívét végig, hiánytalanul és maradéktalanul, illetve megadja a vezeték-, keresztnevét, és olyan érvényes telefonszámot, amin felvehetjük vele a kapcsolatot (nyereményéről szóló tájékoztatásnál).

Mik a nyeremények? Egy hazai online ital webshopban tetszés szerint levásárolható online utalványt sorsolunk ki. 15 fő nyer, fejenként 15 ezer Ft értékű utalványt.

Nyereménysorsolás időpontja: 2023. március 20.

Eredményhirdetés: 2023. március 20. és 22. között

Ki kerülhet be a sorsolásba? A sorsoláson azok a kérdőívkitöltők kerülhetnek be, akik maradéktalanul és hiánytalanul kitöltötték a Netpanel rendszerben a 2023-02-3360-01 projektazonosítóval megjelölt kérdőívet. A kutatási minta összetételével kapcsolatos követelmények miatt a kérdőív kezdeti szakaszában a kitöltésből kieső válaszadók nem kerülnek bele a sorsolásba.

Külön jelentkezni/nevezni a játékra nem kell, az előírt feltételt teljesítők automatikusan bekerülnek a nyereménysorsolásba.

Sorsolás módja: A sorsolás SPSS statisztikai programmal történik, 3 fős sorsolási bizottság jelenlétében. A program biztosítja a véletlenszerű kiválasztást. Így minden, a részvételre jogosult, és az előírt feltételeket teljesítő paneltagnak egyenlő esélye van a nyeremény megszerzésére. A nyertesekkel egyidejűleg 3 fő pótnyertest is kisorsolunk.

Kizárás: a Játékhoz kapcsolt kutatási kérdőívet többször kitöltők, de azonos telefonszámot megadók kizárásra kerülnek a sorsolásból. Továbbá kizárásra kerülnek azok, akik nem adják meg a vezeték és keresztnevüket, illetve érvényes telefonszámot.

Adatvédelem: A kérdőív végén a Játékban részt venni szándékozók a következő személyes adatokat kell, hogy megadják annak érdekében, hogy bekerülhessenek a sorsolásba: vezetéknév, keresztnév, érvényes telefonszám. Ezen személyes adatok megadása kizárólag a Játékban való részvétel céljából történik. A Játék lezárását követő 3 hónapon belül az adatok törlésre kerülnek, és felhasználásuk egyetlen célja a sorsolás lebonyolítása és a nyertesek értesítése. Az NRC. Kft. adatkezelőként nem jogosult az említett személyes adatok egyéb célú felhasználására, illetve ezen adatok harmadik félnek nem adhatóak át.A kitöltött kérdőívek anonim módon, a személyes adatoktól elválasztva kerülnek feldolgozásra. A felmérés kiértékelésénél a válaszok és a személyes adatok nem összekapcsolhatóak.

Nyertesek értesítése: A résztvevőket és a nyerteseket a sorsolást követő 10 napon belül e-mailben értesítjük, ezen kívül a netpanel.hu oldalon és a Netpanel közöségi média oldalain is közzétesszük a nyertesek nevét.

Nyeremények átvétele: Az elektronikus vásárlási utalványokat Szervező e-mailen keresztül juttatja el a nyertesek részére, az összes nyertes visszajelzését követő 4 héten belül (online utalvány/kód). Amennyiben a nyertes a 10. munkanap után nem reagál a nyereményértesítésre, a nyereményre való jogosultságát elveszíti, és a pótnyertest értesítjük.

 

Kérdésed van? ITT elérsz minket.

 

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

20.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Költsd, amire szeretnéd!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

20.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Használd fel szabadon a nyeredményed!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

20.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Rajtad múlik, mit választasz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

10.000 Ft-os Decathlon online vásárlási utalvány  Te mit vennél a 10.000 Ft-ból?

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

10.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Vedd meg, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

10.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Sok-sok felhasználási lehetőség, szuper márkák!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

5.000 Ft-os Konzolvilág XBOX online feltöltőkártya  Játssz tovább extra feltöltéssel!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

5.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Egy kis extra segítség, hogy megszerezd, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

5.000 Ft-os Bookline online vásárlási utalvány  Jól megérdemelt könyveid :-)

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

Friss híreink

Trópusi madarakkal várjuk a nyarat... de addig is kisorsoltuk az áprilisi nyerteseinket!

14 főt sorsoltunk és díjaztunk online vásárlási utalványokkal!

Tavaszi nyereményjátékok a Netpanelnél

Akár három májusi sorsoláson is esélyed lehet kérdőívek kitöltésével!