Valentin napi meglepetés a leghűségesebb Tagjainknak!

2023-02-03
Ahogy egy párkapcsolatban nap mint nap jelen vagyunk a párunk számára, úgy a Netpanelnél is értékeljük, ha folyamatosan „jelen vagy” nekünk. 
 
Ezért Valentin napon, 10 rendszeres kitöltőnket 2.000 extra ponttal ajándékozzuk meg!
 
Köszönjük, hogy velünk vagy! ❤️
 
 
 
 
 
❤️Kik kerülnek a sorsolásba? Minden Tagunk automatikusan bekerül, aki 200-nál több kitöltött kérdőívvel rendelkezik a sorsolás napján, azaz február 14-én, Valentin napon.
❤️Mikor sorsolunk? Február 14-én.
 
 
 
 
 
 

„Valentin napi Netpanel nyereményjáték”  -Nyereményjáték szabályzat 

Játék időtartama: 2023.02.01.-2022.02.14. 
A nyereményjáték szervezője: NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft., a 23 éves Netpanel válaszadó közösség fenntartója. (Cégjegyzékszám: 01-09-682439; Adószám: 11904458-2-41; Székhely: 1034 Budapest, Kenyeres utca 28.) 
Résztvevők: A játékban a Netpanel regisztrált tagjai vehetnek részt. 
Mik a nyeremények? Tíz fő nyer fejenként 2000 negyedéves pontjóváírást a Netpanel rendszerben. (A negyedéves pontokkal sorsolásra lehet nevezni vagy ápr. 3. után Netpanel tallérokká konvertálódnak, és 5000 tallértól már garantált utalványra válthatóak.) 
Nyereménysorsolás időpontja: 2023. február 14. – 10 fő nyertest sorsolunk 
Eredményhirdetés és jóváírás időpontja: 2023. február 15-19. 
Ki kerülhet be a sorsolásba? A sorsoláson azok a regisztrált Netpanel tagok vesznek részt, akik eddig összesen 200 db vagy több mint 200 db kérdőívet kitöltöttek. (A kitöltött kérdőív összesített darabszáma a Saját oldalon követhető a tagok számára.) Külön jelentkezni/nevezni a játékra nem kell, az előírt feltételt teljesítők automatikusan bekerülnek a nyereménysorsolásba.  
Sorsolás módja: A sorsolás SPSS statisztikai programmal történik, 3 fős sorsolási bizottság jelenlétében. A program biztosítja a véletlenszerű kiválasztást. Így minden, a részvételre jogosult, és az előírt feltételeket teljesítő paneltagnak egyenlő esélye van a nyeremény megszerzésére.  
Kizárás: a Netpanel rendszerbe egyidejűleg több e-mail címmel is regisztrálókat a nyereményjátékból és a tagságból is kizárjuk.  
Nyertesek értesítése:  

  • A résztvevőket és a nyerteseket a sorsolást követő 10 napon belül e-mailben értesítjük, ezen kívül a netpanel.hu oldalon és a Netpanel közöségi média oldalain is közzétesszük a nyertesek nevét. 
  • Amennyiben a nyertes 10 munkanap után nem reagál e-mailben az e-mailes nyereményértesítésre, a nyereményre való jogosultságát elveszíti.   
  • A nyereményt, azaz a Netpanel negyedéves pontjóváírást a Netpanel rendszerében kapják a nyertesek (Saját oldalukon követhető a negyedéves pontszám). 

  

Kérdésed van? ITT elérsz minket. 

 

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

Friss híreink

A Húsvéti nyuszi a Netpanelt is meglátogatja!

Ha Jeles nap, akkor Netpanel nyereményjáték! Húsvét alkalmából 10 Tagunknak kedveskedünk!

Májustól kezdve havi sorsolás lesz!

Azaz minden egyes hónapban 100.000 Ft összértékben sorsolunk!