Online kérdőívek kitöltésével szeretnél extra jövedelemhez jutni?

2022-09-29

Összeszedtünk pár dolgot, amire érdemes odafigyelned, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből.

Ingyenes regisztráció

Sokan próbálnak hasznot húzni abból, hogy „otthon végezhető munka” címszóval hirdetnek különféle online tevékenységeket, melyek pénzkeresettel kecsegtetnek.

Érdemes tudni, hogy a kérdőíves oldalak használata többnyire ingyenes, tehát sem regisztrációs díjat, sem  éves díjat nem kell fizetned. Nincs vesztenivalód azzal, hogy kipróbálod ezt a fajta online keresetkiegészítést.

>>> A Netpanelnél is ingyenes a regisztráció, és pár alap adat megadásával biztosíthatod, hogy tudjuk, milyen típusú kutatásokba vonhatunk be.

Magyar nyelven

Sok külföldi fizetős kérdőíveket kínáló internetes oldal van, viszont, ha nem beszélsz idegen nyelveket, magyarul kitölthető kérdőíveket fogsz keresni. A hazai oldalak esetében egyszerűbben jutsz hozzá a kitöltésért járó jutalmakhoz. Ráadásul, ha bármilyen kérdésed van, magyarul könnyebben tudsz segítséget vagy információt kérni.

Mióta működik?

Ha egy-egy kérdőíves oldalnál azt látod, hogy régóta létezik és működik, biztosabb lehetsz benne, hogy Te is megkapod a válaszaidért járó jutalmakat vagy sorsolási nyereményeket. A közelmúltban induló vállalkozásoknál meglehet, hogy eltart egy ideig, míg olyan mennyiségű válaszadó csatlakozik, hogy a működés stabillá váljon.

Amit ma kitölthetsz, ne haladsz holnapra

Minden kutatási kérdőív esetében meghatározott számú választ gyűjtenek a piackutató cégek, és pl. ha a szükséges 500 fő vagy 1000 fő már válaszolt, akkor lezárják a kutatást. Ha az elsők között vagy a kitöltéssel, kevésbé fordulhat elő, hogy „lezárt kutatás” üzenettel találod szembe magad.

>>> Így van ez a Netpanelnél is, ugyanakkor érdemes mindig figyelni az e-mailes üzeneteidet, mert előfordul, hogy speciális válaszadókat keresünk, és nekik egy-egy kérdőív teljes kitöltéséért garantáltan küldünk vásárlási utalványt. Ezek az utalványok egy hazai hipermarketláncnál válthatóak be.

Bárhol, bárhonnan – mobilalkalmazás fizetős kérdőívekkel

Manapság már több cég is rendelkezik mobilalkalmazással, ahol az azonnali értesítések révén (mindenképp engedélyezd!) szinte lehetetlen lemaradnod a legújabb kérdőívekről. Ha az e-mailes kutatási meghívókat szereted jobban, rendszeresen ellenőrizd a beérkező leveleid, és ne hagyd másnapra a kitöltést, ha látod, hogy hívtak egy-egy kutatásra.

>>> Ahhoz, hogy a Netpanelnél e-mailes meghívókat kaphass, engedélyezned kell ezt a regisztráció során (vagy később, a Profilodban).

Légy önmagad

A kérdőíves kutatásokat lebonyolító cégeknek megbízható adatokra van szükségük, ezért több módon is ellenőrzik a válaszaid valódiságát. A legjobb, ha minden kérdésre őszintén, a valóságnak megfelelően válaszolsz, hiszen itt nincs jó vagy rossz válasz, hanem a véleményedre, a tapasztalataidra kíváncsiak. Az ellenőrző kérdésekre rossz választ adókat vagy a gondolkodás nélkül klikkelőket egyszerű szűrni, és általában nem kapnak több kérdőívet, vagy kitiltják őket az adott oldalról.

Maxold ki a részvételed!

A kérdőíves pénzkeresésnél nem csak a kérdőívek kitöltésével tudsz pontokat vagy jóváírásokat szerezni. Érdemes a profilodat teljesen kitölteni, mert ezért is jár jutalom vagy pont. Emellett növeled annak az esélyét, hogy Téged hívjanak meg egy-egy kutatásba, hiszen mindig megadott célcsoportot keresnek, és ha alapból tudják Rólad, hogy beletartozol a keresett válaszadók körébe, elsőként hívnak meg a vizsgálatokra.

>>> Egyéb aktivitásokért is járhat jutalom, pl. a Netpanelnél napi kérdésekre való gyors válaszadással is szerezhetsz pontokat a Saját oldaladon („Hogy vagy ma?” és „Napi villámkérdés”). Új lehetőség, hogy a Netpanel App-ban saját heti egy saját kérdésötletet küldhetsz be, amiért szintén járnak jutalompontok - ez a funkció csak a mobilalkalmazásban elérhető.

Röviden a Netpanelről

A Netpanel online válaszadói közösséget az idén 23. születésnapját ünneplő NRC Kft., egy megbízható hazai kutató cég üzemelteti.

A Netpanel rendszerében az ingyenes regisztrációt követően e-mailben kapod a kutatási meghívókat, vagy ha telepíted a Netpanel App-ot, akkor a mobilodra érkező azonnali értesítésekből is megkezdheted a kérdőívkitöltést.

A válaszaidért cserébe kapott pontok a profilodban gyűlnek, és Te döntesz arról, hogy a negyedévente megrendezett nyereménysorsolásba nevezel be velük, vagy bizonyos számú pont megléte esetén átváltod őket vásárlási utalványokra.

A negyedéves sorsolások díjai:

  • 1 x 150.000 Ft-os online vásárlási utalvány
  • 2 x 50.000 Ft-os online vásárlási utalvány
  • 30 x 5.000 Ft-os online vásárlási utalvány

Minél több ponttal nevezel be a negyedéves sorsolásba, annál nagyobb eséllyel kerülsz a 33 fő nyertes közé.

Ha biztosra szeretsz menni, és nem nevezel a sorolásra, pontjaid Netpanel tallérokká konvertálódnak, és attól függően, mennyi tallérod van, 3000, 5000, vagy akár 10000 Ft értékű vásárlási utalványra válthatod őket.

Ingyenes regisztráció

Netpanel App információk és letöltés

Bővebb információ -GYIK

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

Friss híreink

A Húsvéti nyuszi a Netpanelt is meglátogatja!

Ha Jeles nap, akkor Netpanel nyereményjáték! Húsvét alkalmából 10 Tagunknak kedveskedünk!

Májustól kezdve havi sorsolás lesz!

Azaz minden egyes hónapban 100.000 Ft összértékben sorsolunk!