NETPANEL: egyre több extra sorsolás, egyre több nyertes! 

2024. február 29.

Nálunk akkor is nyerhetsz, ha garantált kifizetésre gyűjtöd a pontjaidat. Mutatjuk hogyan!

 Minden hónap közepén 3 db 6.000 Ft értékű utalványt sorsolunk azon tagjaink között, akik a megelőző hónap során (pl. jan. 15-től febr. 15-ig) legalább 3 db kérdőívet kitöltöttek. Fontos, hogy itt kutatási kérdőívek kitöltéséről van szó: akik csak villámkérdéseket vagy a "napi hogy vagy kérdést" válaszolják meg, azok nem vesznek részt a sorsolásban.
Akik a játék hónapjában használták a Netpanel App-ot, és emellett teljesítik a 3 db kérdőív kitöltését, automatikusan a játékba kerülnek, a nyertesek pedig saját maguk választhatják meg, hogy dm plasztikkártyát (6.000 Ft értékben) vagy XBOX online feltöltőkártyát szeretnének (5.999 Ft értékben) - május 15. után pedig Netflix 5000 Ft értékű feltöltőkártyát. Játékszabály: ITT 

Évente kettő alkalommal (tavasszal és télen) tartunk Rang Sorsolást a Profi és annál magasabb rangú tagok között. Ehhez még nevezni sem kell, mert 90 vagy több kérdőív kitöltésével automatikusan bekerülnek a sorsolási kalapba a legkitartóbb tagjaink! Hagyományosan tárgynyereményekkel viszonozzuk e tagjaink hűségét: korábbi nyeremények voltak pl. 2022-ben egy Apple okosóra, majd 2023 tavaszán egy Nespresso kávéfőző, 2023. decemberében pedig egy Heinner kávéfőző. Játékszabály (2023.dec.) ITT 

 Az idén 25 éves Netpanel évek óta nyereményjátékkal ünnepli saját alapítási évfordulóját. Évről évre változó feltételeket szükséges a tagjainknak teljesíteni ahhoz, hogy ebbe a sorsolásba bekerüljenek: általában a kitöltött kérdőívek számát vesszük itt is figyelembe. Legutóbb, 2023. őszén azok tudtak nevezés nélkül a játékba kerülni, akik 2023. január és október 31. között legalább 10 db kutatási kérdőívet kitöltöttek a Netpanelnél. 

 Idén is szülinapozunk: 2024. augusztus-szeptemberében jelentkezünk, ezért érdemes figyelni a híreinket és a Netpanel Csapata címről érkező e-mailjeinket! 

Fontos tudnivalók: 

  • A legtöbb extra nyereményjátékban részvételi feltétel, hogy legyen a profilban megadva érvényes, hívható telefonszám, így érdemes a profil oldalon az irányítószám, végzettség, és mobiltelefonszám adatokat naprakészen tartani (akit nem tudunk elérni, nem tudjuk értesíteni nyereményéről). A teljes profilkitöltésért 100 jutalompont jár (egyszeri alkalommal). 
  • A nyerteseket e-mailben értesítjük, és 10 napon belül várjuk visszajelzésüket, ellenkező esetben nem jogosultak a nyereményre. 
  • Ha nyerteseink küldenek magukról az ügyfélszolgálat címére olyan fotót, amin a nyereményükkel vagy az azon vásárolt jutalmaikkal együtt láthatóak, akkor mi ezt minimum 100 jutalomponttal díjazzuk (áprilistól már 200 havi ponttal). 
     

Rendszeres, nevezést igénylő sorsolások, díjak:

A minden egyes hónapban megtartott fix sorsolásán 14+3 fő visz haza értékes utalványokat. Az összesen 100.000 Ft értékben megnyerhető online utalványokat az eMag, az Alza, a Decathlon, a Bookline és az Ajikártyák webáruházaiban kölheti el a 14 nyertesünk, de 2023 óta már XBOX feltöltőkártya is választható (melyet a Konzolvilág jóvoltából biztosítunk a nyerteseinknek). Emellet a 3 legtöbb ponttal benevező Tagjaink fix 10.000 Ft-os Joker Díjakat kapnak, amennyiben nincsenek a 14 nyertes között. 

 

Csatlakoznál most? Gyere!

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

20.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Költsd, amire szeretnéd!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

20.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Használd fel szabadon a nyeredményed!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

20.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Rajtad múlik, mit választasz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os Decathlon online vásárlási utalvány  Te mit vennél a 10.000 Ft-ból?

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Vedd meg, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

10.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Sok-sok felhasználási lehetőség, szuper márkák!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Konzolvilág XBOX online feltöltőkártya  Játssz tovább extra feltöltéssel!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Egy kis extra segítség, hogy megszerezd, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

5.000 Ft-os Bookline online vásárlási utalvány  Jól megérdemelt könyveid :-)

Kapcsolódó sorsolás: 2024. július havi sorsolás

Friss híreink

Novemberi Rang Sorsolás 6 nyereménnyel az idén 25 éves Netpanelnél!

Az ebben az évben 25 éves születésnapját ünneplő Netpanel minden eddiginél szuperebb Rang Sorsolással készül az év végére! Most először az extra sorsolás történetében már Felfedező rangtól (16 kitöltött kérdőívtől) esélyes lehetsz!

3asUgrás röplabda közben!

A Nyerteseink ismét 5.000 Ft-os vásárlási utalványokat vittek haza.