NETPANEL: egyre több extra sorsolás, egyre több nyertes! 

2024. február 29.

Nálunk akkor is nyerhetsz, ha garantált kifizetésre gyűjtöd a pontjaidat. Mutatjuk hogyan!

 Minden hónap közepén 3 db 6.000 Ft értékű utalványt sorsolunk azon tagjaink között, akik a megelőző hónap során (pl. jan. 15-től febr. 15-ig) legalább 3 db kérdőívet kitöltöttek. Fontos, hogy itt kutatási kérdőívek kitöltéséről van szó: akik csak villámkérdéseket vagy a "napi hogy vagy kérdést" válaszolják meg, azok nem vesznek részt a sorsolásban.
Akik a játék hónapjában használták a Netpanel App-ot, és emellett teljesítik a 3 db kérdőív kitöltését, automatikusan a játékba kerülnek, a nyertesek pedig saját maguk választhatják meg, hogy dm plasztikkártyát (6.000 Ft értékben) vagy XBOX online feltöltőkártyát szeretnének (5.999 Ft értékben). Játékszabály: ITT 

Évente kettő alkalommal (tavasszal és télen) tartunk Rang Sorsolást a Profi és annál magasabb rangú tagok között. Ehhez még nevezni sem kell, mert 90 vagy több kérdőív kitöltésével automatikusan bekerülnek a sorsolási kalapba a legkitartóbb tagjaink! Hagyományosan tárgynyereményekkel viszonozzuk e tagjaink hűségét, korábbi nyeremények voltak pl. 2022-ben egy Apple okosóra, majd 2023 tavaszán egy Nespresso kávéfőző, 2023. decemberében pedig egy Heinner kávéfőző. Játékszabály (2023.dec.) ITT 

 Közeledik a 2024. tavaszi Rang Sorsolás, amiről a részleteket e-mailen fogjuk elküldeni a tagjaink részére (és itt, a Híreink oldalon is közzétesszük az idei játékszabályt). 

 Az idén 25 éves Netpanel évek óta nyereményjátékkal ünnepli saját alapítási évfordulóját. Évről évre változó feltételeket szükséges a tagjainknak teljesíteni ahhoz, hogy ebbe a sorsolásba bekerüljenek: általában a kitöltött kérdőívek számát vesszük itt is figyelembe. Legutóbb, 2023. őszén azok tudtak nevezés nélkül a játékba kerülni, akik 2023. január és október 31. között legalább 10 db kutatási kérdőívet kitöltöttek a Netpanelnél. 

 Idén is szülinapozunk: 2024. augusztus-szeptemberében jelentkezünk, ezért érdemes figyelni a híreinket és a Netpanel Csapata címről érkező e-mailjeinket! 

Fontos tudnivalók: 

  • A legtöbb extra nyereményjátékban részvételi feltétel, hogy legyen a profilban megadva érvényes, hívható telefonszám, így érdemes a profil oldalon az irányítószám, végzettség, és mobiltelefonszám adatokat naprakészen tartani (akit nem tudunk elérni, nem tudjuk értesíteni nyereményéről). A teljes profilkitöltésért 100 jutalompont jár (egyszeri alkalommal). 
  • A nyerteseket e-mailben értesítjük, és 10 napon belül várjuk visszajelzésüket, ellenkező esetben nem jogosultak a nyereményre. 
  • Ha nyerteseink küldenek magukról az ügyfélszolgálat címére olyan fotót, amin a nyereményükkel vagy az azon vásárolt jutalmaikkal együtt láthatóak, akkor mi ezt minimum 100 jutalomponttal díjazzuk
     

Rendszeres, nevezést igénylő sorsolások, díjak:

A minden egyes hónapban megtartott fix sorsolásán 14+3 fő visz haza értékes utalványokat. Az összesen 100.000 Ft értékben megnyerhető online utalványokat az eMag, az Alza, a Decathlon, a Bookline és az Ajikártyák webáruházaiban kölheti el a 14 nyertesünk, de 2023 óta már XBOX feltöltőkártya is választható (melyet a Konzolvilág jóvoltából biztosítunk a nyerteseinknek). Emellet a 3 legtöbb ponttal benevező Tagjaink fix 10.000 Ft-os Joker Díjakat kapnak, amennyiben nincsenek a 14 nyertes között. 

 

Csatlakoznál most? Gyere!

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

20.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Költsd, amire szeretnéd!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

20.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Használd fel szabadon a nyeredményed!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

20.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Rajtad múlik, mit választasz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

10.000 Ft-os Decathlon online vásárlási utalvány  Te mit vennél a 10.000 Ft-ból?

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

10.000 Ft-os Emag online vásárlási utalvány  Vedd meg, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

10.000 Ft-os AJIKÁRTYÁK online vásárlási utalvány  Sok-sok felhasználási lehetőség, szuper márkák!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

5.000 Ft-os Konzolvilág XBOX online feltöltőkártya  Játssz tovább extra feltöltéssel!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

5.000 Ft-os Alza online vásárlási utalvány  Egy kis extra segítség, hogy megszerezd, amire vágysz!

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

5.000 Ft-os Bookline online vásárlási utalvány  Jól megérdemelt könyveid :-)

Kapcsolódó sorsolás: 2024. május havi sorsolás

Friss híreink

Trópusi madarakkal várjuk a nyarat... de addig is kisorsoltuk az áprilisi nyerteseinket!

14 főt sorsoltunk és díjaztunk online vásárlási utalványokkal!

Tavaszi nyereményjátékok a Netpanelnél

Akár három májusi sorsoláson is esélyed lehet kérdőívek kitöltésével!