A vélemény szabad.
  • Elmondhatja véleményét
  • Megoszthatja javaslatait
  • Termékeket, szolgáltatásokat tesztelhet

Médiatár-kép: Médiatár-kép: Médiatár-kép:

Milyen kérdésekben mondhatja el véleményét?

A NetPanel tagjaként termékekről, szolgáltatásokról kérdezzük. A komoly üzleti kérdéskörök mellett azonban fontosnak tartjuk a szórakozást is, ezért több kutatást indítunk könnyedebb témákban is. Természetesen továbbra is folytatjuk majd cégünk már hagyományosnak nevezhető életstílus-kutatásait, a vásárlási és fogyasztási, valamint a médiahasználati kutatásokat.

Milyen kutatásokban vehet részt?

A NetPanelnél online kutatásokban, interjúkban, fókuszcsoportokban, terméktesztekben vehet részt. A kutatások során válaszaival segíti egy honlap, egy termék, egy szolgáltatás megújítását, fejlődését.

Kik várják válaszait?

Véleménye elmondásával hozzájárulhat ahhoz, hogy a cégek a fogyasztói igényeknek megfelelően alakíthassák termékeiket és szolgáltatásaikat. Válaszaira elemzők, cégvezetők, márkamenedzserek, marketingvezetők, PR-szakemberek, újságírók és az NRC kutatói is számítanak.

Miért érdemes csatlakozni Magyarország legnagyobb paneljéhez?

Válaszaival hozzájárulhat az internetezők megismeréséhez. Válaszaival munkát teremt, jobb szolgáltatásokat és termékeket hoz létre – ráadásul ajándékot is nyerhet, ha kitölti kérdőíveinket. A NetPanel tagjaként részese lehet a felhasználói igényeket figyelembe vevő döntési folyamatoknak.

Regisztrálok