Alakítsa a világot!
  • Válaszaival segíti a hazai döntéshozók munkáját
  • Javaslataival jobb terméket vásárolhat, szolgáltatásokat vehet igénybe
  • Minden egyes kérdőív kitöltésével hozzájárul a zöldebb környezet megteremtéséhez

Médiatár-kép: Médiatár-kép: Médiatár-kép:

Hogyan lehet hatással az Önt érintő kérdésekre a NetPanel tagjaként?

A honlapokat, szolgáltatásokat, termékeket a cégek folyamatosan fejlesztik. Nagyon sokan dolgoznak azért, hogy kedvünk szerint használhassuk az internetet – akár hírolvasásra, fájlletöltésre, ismerkedésre vagy ügyintézésre. Sok cégnél fontosnak tartják azt, hogy olyan szolgáltatásokat fejlesszenek, amelyek elnyerik a fogyasztók tetszését. A NetPanelen zajló kutatások ennek a folyamatnak a részei. Amellett, hogy az internetezőket akarjuk jobban megismerni, a cégeket is segítjük az imént felsorolt céljaik elérésében.  

Mi történik a válaszaival?

Az egyes kérdőíveket a NetPanel-tagok válaszai alapján összesítve dolgozzuk fel, így a személyes adatok nem kerülnek felhasználásra. Ezt követően javaslatokat fogalmazunk meg ügyfeleinknek, amelyeket figyelembe vesznek egy-egy termék, szolgáltatás véglegesítésénél. A feldolgozott eredményekből elemzések, döntés-előkészítést segítő vezetői összefoglalók, cikkek és hírek készülnek.

Miért jó ez Önnek?

Az Ön segítségével megismerhetjük a fogyasztók véleményét, így jobb termékek és szolgáltatások kialakításához, akár új munkahelyek teremtéséhez is hozzájárulhat. Emellett természetesen számos értékes ajándékot is nyerhet. Idejét értékeljük, a nyertesek többek között játékkonzolt, tabletet, zenelejátszót, vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Regisztrálok