Bemutatkozunk

A NetPanel tagjainak

A NetPanel az NRC Marketingkutató és Tanácsadós Kft. független piackutató honlapja. Az NRC-nél azért dolgozunk, hogy ügyfeleink a NetPanel-tagok véleményére építve megismerjék a fogyasztói igényeket. A NetPanelt 2000-ben indítottuk útjára, célunk egy hiteles online piackutatási panel kiépítése volt. Hiszünk abban, hogy a piackutatás legfőbb alapköve a bizalom. Bizalom az ügyfél, a kutatócég és a paneltagok között.

Ügyfeleknek

Az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. 1999-ben az online kutatásra specializálódott cégként jött létre, s ezen a területen ma is piacvezető. Az utóbbi 10 évben teljes körű, az összes kvantitatív és kvalitatív technikát felvonultató kutatási portfólióval rendelkezünk.

Ajánlatkéréshez látogasson el honlapunkra!

Újságíróknak

Amellett, hogy az NRC oldalain érdekes és aktuális kutatási hírek olvashatók, számos kutatási szolgáltatást és kutatási adatokat tudunk biztosítani a megrendelő igényeinek megfelelően.

További információért forduljon kollégáinkhoz!

Állkáskeresőknek

Az NRC Kft. szakértő és tanácsadó piackutató csapatot épít, amelynek Ön is tagja lehet, akár pályakezdőként, akár több éves tapasztalattal rendelkező kutatóként. Amennyiben szeretne jelentkezni a meghirdetett állásra, kérjük, hogy szakmai önéletrajzát, illetve motivációs levelét küldje el részünkre.

További részletek az NRC oldalán