Részvételi szabályzat

A NetPanel.hu tagság önkéntes és anonim. A tagságot a regisztrált tagok bármikor, minden következmény nélkül megszüntethetik.

NetPanel.hu tag lehet minden olyan 16 év feletti természetes személy, aki elfogadja az üzemeltető részvételi szabályzatát, valamint egyetért az adatvédelemre vonatkozó nyilatkozattal. Az online kutatásokra történő felkérés elektronikus levélben (e-mail), hagyományos kutatásoknál telefonon keresztül történik.

A nyereményjátéknak és a kutatási szabályzatnak megfelelően egy személy csak egyszer, egy e-mail címmel regisztrálhatja magát, továbbá egy kérdőívet csak egyszer tölthet ki. Amennyiben ugyanazon személy több e-mail címet használva válik NetPanel.hu felhasználóvá, a honlap üzemeltetői kizárják őt a további kutatásokból.

A NetPanel.hu felhasználói csak saját maguk használhatják azonosítójukat, másnak azt nem adhatják át. Amennyiben azonosítójuk illetéktelen kezekbe kerül, értesítik a NetPanel.hu üzemeltetőit.

A NetPanel.hu tagok vállalják, hogy válaszaikkal valós adatokat közölnek, valamint saját véleményüket osztják meg a kutatókkal. Továbbá nem másolhatják, nyomtathatják, tárolhatják vagy továbbíthatják a kutatásokban szereplő, nem nyilvános, bizalmas, tulajdonjog tárgyát képező vagy szakmai titokként kezelendő információkat, anyagokat.

A NetPanel.hu oldalt üzemeltetők minden egyes kutatás után ellenőrzik az adatok valódiságát. Amennyiben az adatok nem felelnek meg a valóságnak, az üzemeltetők fenntartják a jogot a tagság azonnali megszüntetésére.

Az NRC Kft fenntartja azt a jogot, hogy a NetPanel.hu oldalon található szabályzatokat megváltoztassa.

Az adott hónapban kérdőívet kitöltők részt vesznek havi nyereménysorsolásunkon, és bekerülnek negyedéves és félves sorsolásainkba is.

A nyerteseket a sorsolást követő 10 napon belül értesítjük e-mailben vagy telefonon. A nyertesek nevét oldalunkon közzé tesszük. Amennyiben a nyertes a 10. munkanap után nem érhető el, újabb nyertest, illetve nyerteseket sorsolunk ki a válaszadók közül. A nyeremények minőségéért nem vállalunk felelősséget. A nyereményeket a regisztráció során megadott névre és címre postázzuk. A 10 000 Ft-ot meghaladó értékű ajándékokat adminisztrációs okok miatt nem áll módunkban postán elküldeni, átvételük személyes úton történik. A nyeremények kézbesítési költségeit az NRC Kft viseli.

Amennyiben honlapunkon regisztrálni szeretne, kérjük, kattintson a bal oldalon lévő új regisztráció menüpontra!