Nem áll össze a kép?
Most nem mi kérdezünk!

Milyen hardverekre és szoftverekre van szükségem a részvételhez?

A részvételhez nincs szükség sem speciális szoftverek installálására, sem speciális hardverekre, csupán internet-kapcsolatra és internet-böngészőre.

Nem tudok belépni a saját NetPanel.hu oldalamra! Mitévő legyek?

Kérjük ellenőrizze a felhasználónevét valamint jelszavát! Ellenőrizze a billentyűzet Caps Lock billentyűjét, nincs-e véletlenül bekapcsolva. Ha ezek után sem tud belépni a saját NetPanel.hu oldalára, lépjen velünk kapcsolatba a netpanel@netpanel.hu email-címen.

Elfelejtettem a jelszavamat! El tudják küldeni nekem?

Igen, el tudjuk küldeni az Ön jelszavát, amennyiben megadja a regisztráció során már megadott néhány személyes adatát. Ha így sem sikerül megtudni a jelszavát, vagy ezután is gondjai vannak a bejelentkezéssel, írjon a panel@nrc.hu email-címre, és mi elküldjük Önnek elfelejtett jelszavát!

Bizalmas adatokat tárolok a számítógépemen. Kell-e aggódnom ezek miatt?

Egyáltalán nem kell aggódnia az adatai miatt. Az Ön gépén semmilyen programot vagy file-t nem használunk, ami sérthetné az adatait. Nem tudjuk megtekinteni a számítógépén található file-okat sem, tehát weboldalaink látogatása közben teljes biztonságban érezheti adatait.

Honnan látogathatom meg a saját oldalaimat, és honnan tölthetem ki a kérdőíveket?

Oldalainkat otthonról és munkahelyéről egyaránt látogathatja. Kérdőíveink asztali számítógépről, laptopról, tabletről és mobiltelefonról is kitölthetőek. A Netpanel applikáció végső tesztelése folyamatban (2022. február) van és hamarosan minden tagunknak küldünk értesítést arról, ha már telepíthető és hazsnálható az app.

Kell-e tartanom a kéretlen levelektől?

Nem, ettől nem kell tartania. Adatait a legnagyobb biztonságban és diszkrécióval, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. Garantáljuk, hogy nem próbálunk eladni Önnek semmit, és a kérdőívekre adott válaszait csak a többi válaszadó adataival összesítve dolgozzuk fel. Amennyiben bizonyos kérdésekre nem válaszol, annak semmilyen hátrányos következményei a NetPanel.hu tagságára nincsenek. NetPanel.hu tagságát bármikor felfüggesztheti, személyes regisztrációs adatait bármikor módosíthatja.